Spanyol foci

A bajnoki szorzóját is szépen leverte a Barca gálázása

  • varin
megosztom

A sima továbbjutás a kupában az oddsváltozásokban is megmutatkozott.

Fotó: 90min

Hiába a jó játék és a sok helyzet, a Real Madrid végül megsemmisítő vereséget szenvedett hazai pályán a Barcelona ellen a Spanyol Kupa elődöntőjének második felvonásán. A hétvégén revansot vehetnek Benzemáék a fiaskó miatt, ám úgy tűnik, a fogadók nem arról győződtek meg szerda este, hogy támogatni kell a fővárosiak győzelmét.

1x2     
Real Madrid Döntetlen Barcelona
2.70 3.75 2.45

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A katalánok újabb győzelme egészen 2.37-ig zuhant le, majd picit visszakúszott a    -nél, de a 2.62-es nyitó szorzóhoz képest még így is jelentős az oddsváltozás, ami azért jelzi, a fogadók inkább a vendégeket favorizálják a szombat esti El Clásicón. Ami a többi iroda kínálatát illeti, a piacon a legmagasabb szorzót jelenleg az Unibet kínálja 2.50-nel, így akik  a kettős katalán sikerben bíznak, ott érdemes fogadniuk, míg a hazai sikerre a    kínál kiemelten magas, 2.73-as oddsot.

Az elmúlt években a két csapat bajnoki mérkőzéseit jelentősen dominálta a Barca, a Bernabeúban a Real 2014 óta nem tudott nyerni, míg a gránátvörös-kékek több ízben is hármat gurítottak a Realnak. Egy szerdaihoz hasonló hendikepes siker egyébként most 11.50-szeres oddson rakható az    -nél, míg ha csak kettővel nyernének Messiék, már az is 5-szörös pénzt érne a bukinál.

[2844825] 2019-03-02 20:45:00 Real Madrid - Barcelonax;
megosztom