Vélemény

Soha nem volt ennyire erős tippmesteri gárda a Logibeten!

  • varin

Újabb szubjektív vélemény következik a Logibetről, tippmesteri szemmel.

Törzsolvasóink megszokhatták már, hogy időről időre igyekszem őszinte véleménnyel értékelni a Logibet újításait, elmúlt időszakát, illetve jelen helyzetét. Ha arról van szó, őszintén kritizálok, de azt hiszem, a mostani helyzet olyannyira ideális, amilyen még soha sem volt.

Csatlakozáshoz kattints a képre!

Nagyon-nagyon sokáig négy tippmester (mr.blonde, Tomihmv, Cesc18 és jómagam) voltunk bebetonozódva az első helyekre, elmozdíthatatlannak tűntünk onnan. A vérfrissítés azonban nagyon jól jött, hiszen nem titkoltan mi is kicsit belefáradtunk a munkába, mivel a tippmesterkedés sem az a szakma, amit szünet nélkül lehet művelni. Ám utánpótlás hiányában nekünk kellett cipelni a zongorát, amely néha az eredmények rovására is ment. Mostanra viszont nagyon kezdjük megközelíteni azt a pontot, amikor a Logibet teljesítménye nem függ majd az őskövületektől, az utánpótlás ugyanis kezd felnőni. És ez nem csak az eredményekről szól.

Tippergreta és Karlsson személyében például olyan tippmesterek csatlakoztak, akik törődnek a vásárlókkal. Ha kérdés érkezik, válaszolnak, ha alternatív ötlet kell, reagálnak, ha tanács kell, segítenek.

A tippmesterek hozzáállása pedig kiemelten fontos a Logibetnek, hiszen végső soron az oldal eredményeit az előfizetők pénztárcájának hízása és elégedettsége determinálja.

Amelyik tippmesternek viszont nem a vevők kiszolgálása az elsődleges feladata, annak nincs helye a Logibeten. Egy jó példa arra, miért is távozott onlyvape...

A segítőkész tippmesterek persze nem lennének önmagában elegendőek a sikerhez, ha nem párosulna kiváló eredménnyel, de erre ugye aligha lehet panasz a két említett kolléga esetében.

Ott van még Griezmann is, aki képes volt 13 hónapot egyhuzamban, stabilan plusszolni, ami bitang nagy dolog. Van tehát három olyan tippmester, akikre tényleg azt lehet mondani, hogy nagyon megéri rájuk előfizetni, mert hosszútávon, stabilan képesek profithoz juttatni az előfizetőket.

Persze az őszinteség megkívánja, hogy véleménycikkemben hangot adjak annak is, hogy nem minden senior érdemli meg szintjét, miként a Logibet-index összetétele is szerintem inkorrekt az olyan régi motorosok javára, mint jómagam. Jó hír, hogy ez a két dolog a következő hónapokban biztosan változni fog.

A részrehajlás tagadhatatlansága mellett is úgy vélem, a Logibeten rég (vagy talán inkább soha) nem volt ennyire motivált és megbízható tippmesteri gárda.

És akkor még a feltörekvő tehetségekről szót sem ejtettem, de a közel 200 tippmesterből bőségesen tudunk válogatni.

És hogy mi az egészben a legjobb? Hogy még mindig csak havi 19.99€-ért lehet előfizetni az összes tippmester összes tippjére egy teljes hónapig. Ennél még az én brazil forrásom is sokkal drágább :)