Tenisz

Kimaxolták a bukik a line-t, kötelező behúzni az undert?

  • Cesc18
megosztom

Az Unibet 26.5-nél állapította meg az over/under határt John Isner és Sam Querrey meccsén.

Az acapulcói nyolcaddöntők sorát két amerikai, John Isner és Sam Querrey meccse nyitja, ami igazi szervaháborúnak ígérkezik, lévén a 208 és 198 centis riválisok legnagyobb fegyvere az adogatásuk. 

Fogadás a győztesre    
John Isner Sam Querrey
2.06 1.76

Ha a fogadóirodák szorzóira pillantunk, láthatjuk, hogy totál kétesélyes a meccs, ami annak fényében meglepő lehet, hogy Isnert jelenleg a legjobb 10 között rangsorolják, míg Querrey az 50-ben sincs. 

Querrey 5-2-re vezet Isner ellen az egymás elleni összevetésben. - Fotó: ATP

Ugyanakkor kettejük csatáját általában Querrey szokta nyerni, ráadásul Acapulcóhoz is sokkal szebb emlékek kötik, mint honfitársát. 

Két éve ugyanis megnyerte a tornát, de játszott Mexikóban elődöntőt is, míg "Big John" úgy vágott neki az idei kiírásnak, hogy korábban négyből négyszer búcsúzott az első körben. 

Ami az egymás elleni mérlegüket illeti, 5-2-re Querrey vezet. Természetesen az összes szoros meccseken dőlt el, a legsimább találkozójukon is 22 játék döntött. 

A korábbi hét összecsapásuk mindegyikén volt legalább egy tie-breakes szett. 

Mondhatni a tie-break garantált, még úgyis, hogy Acapulcóban lassabb kemény pályán játszanak. Az első szervájuk viszont még így is érinthetetlen, Querrey például Guillermo Garcia Lopez ellen 30-ból 29 pontot megcsinált, de Isner is 80%-os hatékonysággal dolgozott. 

Ennek megfelelően a bukmékerek kimaxolták az over/under határt és például az    26.5-nél húzta meg a játékok számát. Nagyon ritkán találkozhatunk ilyennel, hiszen amennyiben két szettet játszanak, akkor biztosan under lesz. Márpedig nem egy földtől elrugaszkodott gondolat, hogy valamelyikük két tie-breakes játszmában harcolja ki a továbbjutást...

Mondhatjuk, hogy erre a kimaxolt line-ra kötelező behúzni az undert?
megosztom