Spanyol foci

Ezt várjuk mi - tippek a Real Madrid-Barcelona kupavisszavágóra

megosztom

A héten két klasszikust rendeznek Hispániában, az elsőre szerdán kerül sor, méghozzá a Spanyol Kupa keretei között. A tét óriási, nevezetesen a fináléba jutás, ennek köszönhetően szerkesztőink is tippeltek a meccsre!

mr.blonde

Az első meccs előtt a Barcelona továbbjutását tippeltem és ezt most is vállalhatónak tartom. A szerdai meccs kapcsán nehéz a választás, hiszen a bukik a legtöbb piacon jól lőtték be a határokat.

Viszont nem mehetünk el szó nélkül Lionel Messi hétvégéi produkciója mellett, hiszen a Sevilla ellen olyan mesterhármast jegyzett, hogy azt tényleg öröm volt nézni.

Messi egyre jobb formában játszik, a Bernabéuban pedig rendre odateszi magát, szóval az 1.80-as szorzóért a gólszerzése szerintem megérhet egy próbát. Mindenképpen várok legalább egy gólt a vendégektől és mivel a katalán támadók közül Messi van csak topformában, ezért ő lehet a kulcsember ezúttal is.

  • Tipp: Lionel Messi gólt szerez  @ 1.80   

gb1

A Barcelona amennyiben szerdán átverekedi magát a Real Madridon, akkor hatalmas favoritja lesz a trófeának, ezáltal pedig negyedik alkalommal duplázhatna az utóbbi öt évet figyelembe véve. Nem véletlen, hogy a bukik is őket favorizálják a továbbjutásra, de az első meccs 1-1-e után viszonylag nyílt maradt a párharc. Annyi azért változott, hogy az odavágó előtt a Blancóknál volt a momentum, azóta azonban a katalánoknál stabilizálódott a helyzet és a La Ligában újra magabiztos előnnyel, azaz kilenc ponttal vezetnek.

Valverdéék továbbjutása nem fizet rosszul, de megspékelem egy kicsit a gólokkal is, hiszen ezúttal nyíltabb játékot hozhat a párharc, mint az odavágón. A Sevilla elleni 4-2-t és Messi teljesítményét elnézve nem kéne gondot okoznia, hogy bezöldüljön az alábbi tipp. A madridiak a formajavulás ellenére rendre nem ússzák meg kapott gól nélkül, az utóbbi kilenc meccsükön csak egyszer maradt érintetlen a hálójuk. Az sem túl jó előjel, hogy a Barca az utóbbi három vizitjén egyaránt legalább hármat vágott a Bernabéuban, ráadásul azokat a meccseket a hazaiak ugyanúgy tíz emberrel fejezték be.
 

  • Tipp: Fogadáskészítő - Barcelona továbbjut + 2 gól fölött@ 1.81    
Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Ritka nehezen fogadható meccs, nem érzem azt, hogy reális lenne a 3-as goal line, nem érzem reálisnak, hogy idegenben favorit a Barcelona és még a lapos piacokon sem tetszenek különösebben a szorzók. Nem érzek jelenleg óriási különbséget a csapatok között, bár nem meggyőző a Real Madrid, a Camp Noúban jól játszott és jó eredményt ért el, illetve a Barcelona is eléggé fogható volt az elmúlt hetekben. A pocsék BL-mérleg mellett utolsó hat idegenbeli meccsükből csak kettőt nyertek meg a katalánok, így én 50/50-et adok most a két csapat továbbjutására.

Alejando José Hernández Hernández személyében egy keménykezű spori dirigálja majd a visszavágót, hogy mást ne mondjunk, a tavalyi bajnoki mérkőzésen nyolc sárgát és egy pirosat osztott ki, de a 2017-es El Clásicón is öt sárga mellett mutatott fel azonnali pirosat (Sergi Roberto, illetve Sergio Ramos volt a két jutalmazott).

Felfokozott hangulatú meccs várható, hiszen egy kupavisszavágón kiesni nagyon fájó pont lenne a trófea kapujában mindkét csapat számára, így nem lennék meglepve, ha hozna piros lapot a szerda esti csörte.

  • Tipp: Lesz piros lap @ 2.50    

Tomihmv

Papíron a Real Madrid várja előnyből a mérkőzést, hiszen idegenben ért el 1-1-es döntetlent az odavágón, vagyis akár már egy gól nélküli remi is döntőbe jutást érne a Királyi Gárdától. Ám véleményem szerint aligha végződik ez a találkozó 0-0-val...

Az ilyen horderejű találkozókat ugyanis egyik fél sem szokta lehozni kapott gól nélkül. A Real Madrid speciel az utolsó öt meccsén zsinórban kapott gólt, pedig az ellenfelek közt olyan együttesek is voltak, mint a Girona vagy a Levante. A Barca pedig rendre megkapja a maga találatát a kicsit is komolyabb ellenfelek ellen idegenben, szombaton például kétszer mattolták a katalánokat Sevillában. A támadó harmaddal ugyanakkor egyik oldalon sincs probléma, továbbá mindkét oldalon bevethetők lesznek a klasszisok.

Ráadásul amellett, hogy a Barcelona igen kezdeményező szokott lenni mérkőzésein, ezúttal még jobban nyomnia kell, hiszen ahogy fentebb is említettem, hátrányban van, ez pedig területet nyithat a Real Madrid előtt, vagyis potyoghatnak a gólok. Mindezek tükrében úgy gondolom, hogy a visszavágón is betalál mindkét fél, azonban a gólok száma nem áll meg kettőnél.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett @ 1.80    

bet365

Ti mire fogadnátok a Real Madrid - Barcelona meccsen?

[2982553] 2019-02-27 21:00:00 Real Madrid - Barcelonax;
megosztom