Premier League

Az éllovasok meccseivel dupláznánk - tippek a PL-re

megosztom

Szerdán két nagyágyúra, nevezetesen a Liverpoolra és a Manchester City-re fogadunk Angliában.

Győzelmi kényszerben a Liverpool. - Fotó: Twitter

Liverpool-Watford
Tipp: Liverpool
Odds: 1.28 @ bet365

Noha közel két hónapja szenvedett vereséget legutóbb a Liverpool, nincs bombaformában a csapat mostanság. A Wolves elleni FA Kupa-zakót követően hét tétmeccset játszott, de csak hármat tudott megnyerni, míg a maradék négyen döntetlenre volt jó.

Ennek köszönhetően az LFC-nek gyakorlatilag elfogyott az előnye a Manchester City-vel szemben, így győzelmi kényszerben lép pályára szerdán. Azonban, ha valamit ki lehet emelni Klopp csapatánál az utóbbi hetekben, az egyértelműen a gárda védekezése, hiszen 332 perce nem kapott gólt, pedig a Manchester Uniteddel és a Bayern Münchennel is meccselt.

A Vörösök ezúttal a szezon meglepetéscsapatát, a Watfordot látják vendégül, amely gárda jó passzban várja a szerdai meccset, hiszen az utolsó három tétmeccsét behúzta, pénteken például 5-1-re nyert Cardiffban. Azonban a Liverpool ellen nem megy a csapatnak, egy éve márciusban 5-0-ra kapott ki az Anfielden, míg novemberben 3-0-ra hazai pályán.

Nem lesz ez egyszerű menet a Liverpool számára, de mivel komoly hiányzója nem lesz Kloppéknak, így a magabiztos védekezésnek köszönhetően véleményünk szerint érvényesíteni tudják a papírformát és behúzzák a találkozót.

[2782232] 2019-02-27 21:00:00 Liverpool - Watfordx;
bet365

Manchester City-West Ham
Tipp: Manchester City -1,5
Odds:  1.50 @ bet365

Igen jó passzban várja a Manchester City a szerdai ütközetet, hiszen egyrészt bombaformában van, másrészt vasárnap behúzta a Ligakupát, míg a Liverpool nem tudott nyerni, így már csak egy pont a hátránya az éllovassal szemben.

A 'Poolra hozható ütközet vár, és ez még jobban igaz a manchesteri alakulatra, amely kedvenc ellenfelét, a West Ham-et látja vendégül. A felek utolsó hat, egymás elleni tétmeccsét rendre a City nyerte, amelyeken 22-3-as gólarányt tud felmutatni. Mindezek mellett a vendégeket az a Pellegrini irányítja, aki a korábbi klubja ellen aligha szakad meg, amit a Liverpool elleni pontszerzésük után tett nyilatkozatára lehet alapozni. Egyébként is, a londoni csapatnak a hétvégi, Newcastle elleni meccs jóval fontosabb lesz, mint ez a találkozó.

Noha biztos, hogy változtat egy-két helyen a hétvégi kezdőjéhez képest Guardiola még így is jóval minőségibb csapatot tud majd a pályára küldeni, mint kollégája, akinek jó pár hiányzóval kell számolnia. Mindezek tükrében pedig abszolút nem volna meglepetés, ha kijönne a felek közti jókora tudásbeli különbség és a City minimum két góllal nyerne a hét közepén.

[2782233] 2019-02-27 21:00:00 Manchester City - West Ham Unitedx;
hatharom.com
Liverpool-Watford Liverpool
Manchester City-West Ham Manchester City -1,5
1.92 @ bet365
Fogadási határidő: szerda, 21:00
megosztom