Olasz foci

Rómába látogat a Milan - íme tippünk az este rangadójára

  • varin
megosztom

Remek formában vannak Gattuso fiai, ez pedig "pontot" érhet egy gyengélkedő Lazio otthonában.

Kedden és szerdán rendezik az Olasz Kupa elődöntőinek első felvonásait, majd a visszavágókra nem kevesebb, mint két hónapot kell majd várni. A Lazio és a Milan római összecsapása elsőre igen háromesélyesnek tűnik, ami az elmúlt évek alapján vaskos meglepetés, de az is igaz, hogy a rómaiak szempontjából nem is találkozhatnának rosszabbkor, a milánóiak szemszögéből pedig jobbkor.

1x2     
Lazio Döntetlen Milan
2.40 3.30 3.00

A formák közötti különbség generálja ugyanis, hogy nem csak az első meccsen van bőségesen esélye Gattuso fiainak, de a továbbjutásra is favoritok. A Milan az utolsó három meccsén kilenc gólt szerzett és igaz, hogy az Empoli vagy a Cagliari nem éppen egy Lazio, de ha a Rossonerik képesek voltak Bergamóban is gurítani egy hármast, akkor a hasonló erősségű Lazio ellen is lehet keresnivalójuk. Az új üdvöskéről, Krzysztof Piatekről már rengetegszer ejtettünk szót, a lengyel támadó egyelőre megállíthatatlan és bizony jól is kereshetünk, ha ma este is betalál - 2.75 a Bet365-ön egy gól Piatektől.

Odaát nincs különösebb ok az örömre, kettős vereséggel kiesés az Európa Ligából, genovai zakó - a Laziónál nem ezek a legmasszívabb hetek mostanság. A római gárdának 2019-ben még nem is nagyon akadt igazán jó mérkőzése, nyugodtan kijelenthetjük, hogy Simone Inzaghi játékosai hónapok óta nem találják önmagukat.

Ami a sérülteket illeti, Gattusónak nincs komolyabb hiányzója a megszokott neveken túl, viszont Romában főhet Inzaghi feje, hiszen a védelem több tagja, Wallace (17/1), Luiz Felipe (17/1), Bastos (15/0) és Lukaku (8/0) is maródi, míg Radu (25/0) eltiltását tölti és Berisha (14/0) szereplése is kérdőjeles.

Várható kezdőcsapatok - Fotó: Gazzetta

A két csapat formáját nézve most egyértelműen a vendégek felé billen a mérleg nyelve, de a milánói gárdának egy döntetlen sem lenne rossz eredmény. Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt is randevúztak a kupában, akkor 210 percig nem esett gól, majd büntetőkkel a Milan örülhetett. Egy kupameccs első felvonásán most se számítsunk gólfesztiválra, simán benne van a pakliban egy 0-0, 1-1, 0-1 akár, így két tippet kombinálva egy biztonságosnak látszó 1.72-es szorzóval nyerhetünk.

hatharom.com
Bet Builder: Döntetlen vagy Milan + 5 gól alatt
bet365 @1.72
[2972257] 2019-02-26 21:00:00 Lazio - AC Milanx;
megosztom