Sportfogadás

Remek hétvégét zárt olvasónk, aki az Oscar mellett sporttal is 3.500.000-et kaszált

megosztom

A nagy tétes Hathármas user nem először hallat magáról és ezúttal is komoly összegekkel gombolta le a bukiját.

Hétfőn bemutattuk Paco05 remek Oscar-fogásait, de olvasónk nem csak abban villantott nagyot. A TipPics-rendszerbe feltöltött ugyanis egy hatos kombit, amelyen

miután mindegyik eseménye zöldült, durván 3.500.000 millió forint került jóváírásra a számláján.

A topfoci hétvégi eseményei közül az Arsenal-Southamptont és a Bologna-Juventus vette ki - az utóbbin megszenvedtek rendesen a Zebrák, de végül szállították a papírformát. Magyar vonatkozású eseményt is behúzott - az otthon viszonylag stabil Nyíregyháza a tök utolsó, idegenben 12/14 meccsét elbukó Monort fogadta és 2-1-el hozta is a kötelezőt. Egy teniszmeccs is helyet kapott a tippsoron, amely szintén izgalmasra sikerült, hiszen Tsisipas a vártnál kicsit nehezebben gyűrte le kazah ellenfelét a marseille-i ATP döntőjében.

A szeló legkisebb szorzójú tétele lett az egyik legsimább - az EHF Kupában a Kiel a félidőben már kilenccel verte a GOG-ot, a végére pedig 14-et tett közé. Sok stresszt a skót Premiership sem hozott, hiszen a második helyen álló Glasgow egy ötöst vágott a a bajnokságban eddig legtöbbet beszedő Hamiltonnak.

 

  • Arsenal-Southampton 2-0 (2-0)
  • Bologna-Juventus 0-1 (0-0)
  • Nyíregyháza Spartacus-Monori SE 2-1 (2-0)
  • Tsitsipas-Kukushkin 2-0 (7-5,7-6)
  • THW Kiel-GOG 37-23 (19-10)
  • Hamilton-Glasgow Rangers 0-5 (0-4)
     

 

Ezúton is gratulálunk a szép fogáshoz.

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.

bet365
megosztom