Tenisz

Papírforma, ha összejön a Fucsovics-Federer negyeddöntő

  • Cesc18
megosztom

A magyar és a svájci játékos egyaránt favoritként várja a dubaji nyolcaddöntős meccsét.

Nagyon közel járunk ahhoz, hogy Fucsovics Márton a 2018-as Australian Open-nyolcaddöntő után ismét összemérhesse a tudását a 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel. Ehhez mindkét játékosnak egy-egy akadályt kell még sikeresen vennie Dubajban. 

Fogadás a továbbjutóra    
  1 2
Jan-Lennard Struff - Fucsovics Márton 2.20 1.61
Fernando Verdasco - Roger Federer 6.00 1.12

Fucsovicsra az a Jan-Lennard Struff vár a legjobb 16 között, aki az első körben a 7. kiemelt Milos Raonicot tudta búcsúztatni. Ez még úgyis bravúr volt a némettől, hogy a kanadai nincs a legjobb formájában. Marcinak sem volt könnyű ellenfele a bosnyák Damir Dzumhur személyében, és a sima rajt után bizony vért kellett izzadnia, hogy elkerülje ellen a döntő szettet. 

"Győzelemmel kezdtem Dubajban az ATP 500-as versenyen. Soha nem könnyű egy barát ellen játszani, ráadásul Dzumhur nagy harcos, le kell őt győzni."

Az első szettben nagyon jól ment a játék. De ami még fontosabb, hogy végig erős tudtam maradni fejben, nem zökkentett ki a kavargó, erős szél és az sem, hogy 4:2-ről visszajött a 2. szettben.

Sok magyar szurkolt a lelátóról, köszönöm mindenkinek a biztatást!" - írta Marci a Facebook-oldalán.

Megoldható feladat előtt Fucsovics a dubaji nyolcaddöntőben. - Fotó: ATP

Ami a Stuff elleni nyolcaddöntő esélyeit illeti, a fogadóirodák és a fogadók egyaránt a magyar játékost favorizálják. Jelenleg a    -nél 1.61-ért játszható Fucsovics továbbjutása. Tényleg jó passzban van Marci és a Szófiában bevetett új ütője is bevált. Ettől függetlenül Struff rágós falatnak ígérkezik, ugyanis jó első szervája van és Raonic legyőzése után az önbizalmával sem lesz probléma. 

Érdemes lehet elgondolkozni a 22.5 játék felett tippen, amire a    -nél 1.87-es oddsot kapunk. 

Federer továbbjutása már kevésbé tűnik neccesnek, bár Fernando Verdasco ellen senki nem mehet biztosra. Igaz, a spanyol még soha nem érezhette át, hogy milyen legyőzni a svájci legendát, ugyanis a korábbi hét összecsapásuk mindegyikét elveszítette ellene. 

A legutolsó meccsük éppen Dubajhoz kötődik, négy éve ugyancsak a 16 között találkoztak, és akkor Federer 6-4, 6-3-ra nyert. 
 

Szerinted összejön a Fucsovics-Federer negyeddöntő?
 

bet365
megosztom