Francia Kupa

Mennyit tesz közé a PSG a kupanegyeddöntőn?

megosztom

A Francia Kupában PSG-Dijon párharc következik, amelyen természetesen toronymagas favoritok a hazaiak.

Vidáman zajlik az edzés Párizsban. fotó: PSG Official

1x2     
PSG Döntetlen Dijon
1.10 9.00 21.00

A párizsiak a hazai kiírásokban annyira kiemelkednek, hogy néha úgy érzi az ember, hogy versengés nélkül is megkaphatnák a trófeákat. A csapat nagyon komoly statokat tud felmutatni - immár zsinórban 43 meccsükön betaláltak az ellenfeleknek és az utóbbi 19/21 hazai bajnokijukat behúzták. 

Az utóbbi 5/6 meccsükön minimum kettőt vágtak a Parc des Princes-ben és ezalatt 24-2-es gólarányt hoztak össze.

A hangulat persze remek a csapat háza táján, íme néhány életkép a kulisszák mögül.

Paris Saint Germain#france-paris_saint_germain#10

A keddi felállást tekintve Tuchel egyelőre annyit mondott, hogy Meunier, Di Maria és Kehrer játékra számíthat, Marquinhos azonban nem teljesen fitt, így ő kiüli a meccset. A kezdőkre csak a találkozó előtt derül fény, de ha a legnagyobb sztárok pihenőt kapnak, minőségileg akkor is klasszisokkal erősebbek burgundiai ellenfelüknél.

A Ligue 1-ben szenvedő Dijont persze mindenki leírja, így az egyetlen apró veszély, hogy az esélytelenek nyugalmával játszhatnak. Nem túl biztató azonban az utóbbi öt tétmeccséből négyet elbukó csapat számára, hogy bő egy éve a PSG és egy laza 8-0-al küldte haza őket Párizsból. Az utóbbi nyolc egymás ellenit amúgy is behúzták a fővárosiak, igaz, idegenben volt, hogy megszenvedtek velük.

Dijon#fra-dijon#10

Fogadási szempontból a kérdés csak az, hogy mivel támogassuk meg a hazaiak győzelmét. Jó kiindulóalap lehet, hogy az utóbbi 5/6 tétmeccsükön nem kaptak gólt Buffonék, a Dijon pedig enyhén szólva sincs megáldva komoly támadósorral. Az utóbbi 3/4 találkozójukon úgy kaptak ki, hogy nem lőttek cserében, így ez újfent reális forgatókönyvnek tűnik.

Mindent latba véve az alábbi két tippet eszeltük ki a kupanegyeddöntőre:
 

  • Fogadáskészítő - Mindkét csapat szerez gólt - nem + Több, mint 1 gól a meccsen + 2. félidő eredménye PSG @1.90  
     
  • PSG ázsiai hendikep -2.00 @1.43    

[2985688] 2019-02-26 21:10:00 Paris Saint Germain - Dijonx;
bet365
megosztom