Sportfogadás

Így változtak meg a Logibet szintjei - még több pénzt kapnak a legjobb tippmesterek!

Nehezebb lesz senior szintre kerülni, viszont könnyebb rookie-ba.

Partneroldalunk, a Logibet legfontosabb fejlesztései között szerepelt az, hogy módosítva legyenek a tippmesteri szintek. A több éve megállapításra került ponthatárokról mostanra kiderült, relevánsak bár, de apróbb változtatásokra van szükség. Az alábbi módosításoknak elsődleges feladata, hogy a jó tippmesterek még nagyobb díjazásban részesüljenek, míg a kevésbé jól teljesítők motiválva legyenek a felhasználók kiszolgálására.

Így módosulnak a Logibet szintjei
Szint Korábbi ponthatár Új ponthatár
Newbie 0-749 0-499
Rookie 750 500
Junior 1200 1200
Senior 1800 2000
Master 2500 2600

A Rookie pontszám lecsökkentése már csak azért is volt fontos, mivel több tippmester is jelezte a Logibetnek, hogy a Newbie státuszban lévő tippszám-korlát elvette a kedvét, illetve a sok tippel dolgozó tipsterek esetében túlzottan nagy megszorítást jelentett. A csökkentéssel szeretnének nagyobb teret adni a tehetséges tippmestereknek, hogy már néhány hét vagy hónap után megmutathassák az előfizetőknek, van érték a tippjeikben.

A Logibet számára a legfontosabb továbbra is az előfizetők kiszolgálása, így kiemelten javasolják minden tippmesternek az indoklások írását, illetve az előfizetőkkel történő folyamatos kommunikációt.

A Junior ponthatár marad 1200, viszont a Senior szint pontszáma 1800-ról 2000-re nő. Ennek oka, hogy a Logibet szeretné a legjobb tippmestereinek díjazását még jobban megemelni, illetve az, hogy több esetben is a 2000 pont alatti tippmesterek esetében megfigyelhető, hogy az utóbbi időszakban nem tudtak megfelelő módon nyereségesek lenni, inkább a magas tapasztalatuk vagy magas stabilitásuk tartotta őket a szinten - ennek hozadéka lesz az is, hogy hamarosan a Logibet-index is megváltoztatásra kerül, visszaszorítva a stabilitást és a tapasztalatot, előtérbe helyezve a legfontosabb mutatót, a profitabilitást.

Mindemellett pedig az egyik fontos beérkező igénynek is eleget tesz a fejlesztés, hiszen a SuperTipster eredményeire is jótékony hatással lehet majd, ha kevesebb tippmester kevesebb tippjéből válogat majd a szűrő - ezt egyébként a fejlesztésnél is figyelembe vették.

Mint az a változásokból is látszik, a Logibet igyekszik megbecsülni legjobb tippmestereit, azokat, akik kiemelkedő teljesítménnyel járulnak hozzá az oldal sikeréhez, ez vezet ugyanis az elégedett tippmesterek és elégedett ügyfelek egyvelegéhez.

Csatlakozz a Logibethez és próbáld ki magad akár tippmesterként, akár vásárlóként!