Tipp

Így kaszálhatsz tízezreket a legnagyobb favágóval!

megosztom

Statisztikailag enyhén szólva megalapozott ötletet bombázunk az El Clásico szerdai felvonásán. Szerinted mire fogadunk?

A címből és a képből minden bizonnyal már leszűrtétek, hogy kiről is van szó. Igen, a Real Madrid bekkjéről, Sergio Ramosról, aki nem egy, de nem is két fronton csúcstartó a büntetőcédulák tekintetében.

A 32 éves spanyol a február elején lejátszott Barcelona elleni kupameccsen szerezte karrierjének 200. sárga lapját, amely mellé összesen már 24 piros cetlit is begyűjtött illusztris karrierje során. Az sem elhanyagolható tény, hogy a pályafutását Sevillában indító spíler tizenöt év alatt csak három olyan szezont produkált, amikor egyszer sem szórták ki.

A katalánok elleni Copa del Rey odavágón már a tizedik minutumban besárgult és sokan nem hitték volna, hogy a pályán fejezi be a Clásicót. Na, de vessünk egy pillantást inkább a lapokra vonatkozó rekordjaira.
 

Segio Ramos 
 

 • az El Clásicók történetének legtöbb lapot kapott játékosa
   
 • a valaha legtöbb lapot kapott Real Madrid-játékos
   
 • a La Liga történetének legtöbb lapot kapott játékosa
   
 • a Bajnokok Ligája történetének legtöbb lapot kapott játékosa
   
 • a spanyol válogatott történetének legtöbb lapot kapott játékosa
   
 • az első játékos a La Liga történetében, aki 20 piros lapig jutott

 

Ezek után valószínűleg senkit nem lep meg, hogy milyen tippet szúrtunk ki magunknak a világ legizgalmasabb párosításának sorsdöntő meccsére. A     rendszeresen nyit lapokkal kapcsolatos piacokat és a szigetországi iroda már elő is állt a szorzókkal.

Véleményünk szerint kicsit bőkezűen bántak Ramosszal, aki ha a meccs folyamán lapot kap, majdnem kétszeres, pontosan @1.90-szeres pénz ütheti a markunkat.

Amennyiben még nincs    számlád és szeretnéd kimaxolni a nyereményt, akkor regisztrálj a bukihoz az alábbi linken keresztül, markold fel a 100 százalékos bónuszt 15.000 forintig és pakold a favágót, amennyivel nem sajnálod.
 

Drága Ramos, kérünk nem változz meg! 


Nyiss számlát a bet365-nél ma és igényeld a 100%-os kezdő bónuszt!
Részvételi feltételek érvényesek

 


 

 • Hogyan tudok regisztrálni?

A bet365 regisztráció gyors és egyszerű. A személyes adatok és egy saját jelszó megadása után kész is a számlád. Próbáld ki most!
 

 • Hogyan tudok befizetni?

Használhatod a Visa, MasterCard, Skrill, Neteller és PaySafeCard opciókat, a minimum befizetés megközelítőleg 1500 HUF mindenhonnan.

 

 • Miért jó ez nekem?

Azon kívül, hogy itt fogadhatsz a legtöbb meccsre és opcióra, a bet365-nél minden új regisztráció után 100 százalékos befizetési bónuszt kapsz. Ezen kívül részt vehetsz az iroda állandó és időszakos akcióiban és promócióiban, amelyek többek között ingyen élő fogadásokat és nyereménynövelő bónuszokat jelentenek.

bet365
megosztom