Tenisz

Dupla pénzért veretjük az egykori világelsőt

  • Cesc18
megosztom

A Grand Slam-elődöntővel nyitó Danielle Collins újabb skalpot ejthet, ezúttal Viktoria Azarenka lehet az áldozata a feltörekvő amerikainak.

Acapulcóban a férfiak mellett a hölgyek is játszanak a héten, kedden pedig be is indul a meccsdömping. Többek között Babos Tímea is pályára lép, de mi most nem a magyar lány mérkőzésére koncentrálunk, hanem a nap rangadójára, melyen az egykori világelső Viktoria Azarenka és a 2. kiemelt Danielle Collins néz farkasszemet egymással.

Fogadás a győztesre    
Viktoria Azarenka Danielle Collins
1.72 2.00

A fogadóirodáknál jelenleg egy hajszállal Azarenka számít a meccs favoritjának. A kezdeti oddsokhoz képest ez komoly változás, hiszen például a bet365-nél a fehérorosz 1.50-nel nyitott, míg Collinsra 2.50-ért lehetett a téteket pakolni.

A fogadók tehát egyértelműen az amerikait favorizálják, ami teljesen érthető. 

Danielle Collins az Australian Openen életében először játszhatott GS-elődöntőt. - Fotó: WTA

Collins ugyanis pályafutása felfelé ívelő szakaszában van. Egy év alatt több, mint 100 helyet lépett előre a világranglistán és idén Melbourne-ben megmutatta, hogy micsoda potenciál van a játékában. 

Azarenka viszont csak keresi a legjobb teniszét, idén pedig egyelőre nem sok vizet zavart. Három tornán csupán egyetlen győzelmet aratott, pedig Venus Williams vagy éppen Laura Siegemund nem verhetetlen játékosok. 

Nincs könnyű helyzetben az egykori világelső, mert a játéka csak árnyéka a legjobbjának, önbizalma sem valami nagy, az ellenfelei viszont motiváltan és feltüzelve állnak ki ellene. 

Nem lesz ez másképp Collinsszal sem, akinek újabb névvel bővülhet a skalplistája. Az amerikainak egyébként kedvezhet az acapulcói lassabb borítás, emlékezhetünk, hogy tavaly éppen Indian Wellsben és Miamiben robbant be, amely tornákon szintén nem annyira gyors a pálya. 

Ugyan sokat esett már az amerikai szorzója, de amíg megduplázhatjuk vele a pénzünket, addig van benne érték. 

Viktoria Azarenka-Danielle Collins
hatharom.com
Collins jut tovább
2.00 @    
Fogadási határidő: szerda, 02:00
bet365
megosztom