Tippjáték

Újra itt a Tippkirály!

megosztom

Március elsején rajtol oldalunk legnívósabb tippbajnokságának negyedik felvonása, amelyen masszív nyereményalap vár!

Remek hírekkel szolgálhatunk a tippelés szerelmeseinek, hiszen immár negyedik alkalommal indítjuk útjának az országban egyedülálló kiírásunkat, azaz a Tippkirályt. Örömmel jelenthetjük, hogy a bajnokság fő partnere ezúttal a komoly hírnévnek örvendő magyar márka, a Dorko lesz.

Az előző szériákban több ezer játékos tesztelte tudását és ezúttal is hatalmas érdeklődésre van kilátás. Ahogy mondani szokták manapság divatos szóhasználattal élve: #savethedate, azaz ments el a dátumot!

 

30 tipp / 60 nap
 

  • A Tippkirály játékban ezúttal is labdarúgó mérkőzésekre kell majd tippelni - a nyereményekre való kvalifikáláshoz a két hónap alatt minimum 30 tipp leadása szükséges.
     
  • A bajnokságban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.com regisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!  

 

A bajnokság dobogósai az értékes nyeremény mellett kupát is kapnak és az első tíz helyezett kriptopénz díjban részesül.


A díjazással és a lebonyolítással kapcsolatban hamarosan részletes cikkel jelentkezünk.
 

Ha esetleg nem hallottál még a márkáról, íme egy rövid leírás a Dorkóról.

A Dorko egy fiatal, innovatív street style márka. Nevünk eredete egészen a húszas évekig, a Dorogi Gumigyárig nyúlik vissza. Ez volt az a hely ugyanis, ahol először gyártásra kerültek azok az ikonikus, retro teremcipők, amiket a hetvenes évekre már az egész ország hordott, és amelyeket mindenki egyszerűen csak dorkónak nevezett. A nyugati márkák berobbanásával viszont úgy tűnt, a dorkók ideje leáldozott. Egészen addig, amíg 2014-ben úgy döntöttünk felkaroljuk, és új életet lehelünk a magyar divattörténet eme emblematikus fejezetébe. Itt kezdődik a Dorko-story – valahol félúton a múlt iránti tisztelet és az alkotás jövőformáló ereje közt.

megosztom