Tenisz

Többek között Federerre fogadunk - hétfői biztonsági kombi

  • Cesc18
megosztom

Három meccses szelvényünk a bet365 bónuszával 1.64-szeres pénzt fizet.

A héten Dubajban, Acapulcóban és Sao Paulóban rendeznek versenyeket, előbbi két helyszínen pedig egyáltalán nem lehet panasz a mezőny minőségére, hiszen Rafa Nadal, Roger Federer, Alexander Zverev és Marin Cilic is pályára lép. 

Roger Federer az Australian Open óta először lép pályára. - Fotó: ATP

Federer már hétfőn érdekelt lesz az Arab Emírségben, ahol immáron 14. alkalommal teszi tiszteletét. Hét alkalommal nem talált legyőzőre, és az idei kiírásnak is első számú favoritként vághat neki. Nincs azonban könnyű sorsolása, már az első körben trükkös ellenfelet kapott a világranglista-31. Philipp Kohlschreiber személyében. 

Igaz, ha valaki, akkor Federer tudja, hogyan kell legyőzni a németet, hiszen karrierjük során 13-szor randevúztak már és kivétel nélkül mindig a svájci hagyhatta el győztesen a pályát. 

Legutóbb tavaly Rotterdamban mérték össze a tudásukat, amikor is Kohlschreibernek minden esélye magvolt arra, hogy szettelőnybe kerüljön, de a fontos labdameneteket Federer nyerte. 

Mentálisan borzasztó nehéz helyzetben a német, ráadásul mostanság a formájával is akadnak problémák. Már a magyarok elleni Davis Kupában sem volt a helyzet magaslatán, azóta pedig Montpellier-ben és Rotterdamban is az első körben búcsúzott. 

Hiába nem játszott tehát Federer az Australian Open óta, ezt a meccset rutinból megoldhatja. 

A kombink második mérkőzésén is a főhősünk komoly lélektani előnnyel várhatja az ütközetet. Christian Garin ugyanis tavaly három salakos Challenger-tornán győzte le Pedro Sousát, míg idén Sydney-ben a selejtezőben találkoztak, ahol ugyancsak chilei tehetség nyert. 

Egyértelmű tehát, hogy ki a meccs favoritja, Sousa ráadásul 2019-ben még nyeretlen. Múlt héten Rióban sem volt valami meggyőző, sima két játszmában kapott ki Thiago Monteiro ellen. Garin viszont a jól sikerült Davis Kupa után Buenos Airesben és Rióban is a 16 közé jutott, ám pechjére mindkétszer a későbbi egyik döntőssel futott össze. 

A H2H és a forma is Garin mellett szól, így az alacsony szorzója ellenére behúzzuk a szelvényünkre. 

Acapulcóban Steve Johnsonra esett a választásunk, aki az 500-on kívüli szabadkártyás Gerardo Lopez Villasenorral találkozik. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy sokat tudunk a 23 éves mexikói srácról, hiszen ATP-szinten most debütál, de Challenger-tornákon is keveset láthattuk. Johnson természetesen más kaliber és még úgyis kötelező győzelem előtt áll, hogy egyelőre a 2019-es szezonja elég halvány.

A három meccs kombiban 1.59-es oddsra jön ki, de a bet365 tenisz gyűjtő bónuszával feltornázhatjuk 1.64-re.

hatharom.com
Philipp Kohlschreiber-Roger Federer Federer
Pedro Sousa-Christian Garin Garin
Gerardo Lopez Villasenor-Steve Johnson Johnson
1.59 @    + 7.5% bónusz
Fogadási határidő: 16:00
bet365
megosztom