Sportfogadás

Brutális hetet produkált az ország legjobb női tippmestere

megosztom

Tippergreta jégkorongból és teniszből is durván elkapta a bukmékereket az előző héten.

Profilképéhez híven, egészen őrült hetet tudhat magának a Logibet és az ország legjobb női tippmestere, Tippergreta. A Logibet Master tippmestere az elmúlt héten nem csak jégkorongból, de teniszből is maradandót alkotott. Íme a számok!

Hét nap, 40 tipp, +33.88 egység profit, 16.13% ROI, mindez 2.27-es átlagoddson. 

Ez természetesen már önmagában is megérdemli a kalapemelést, de Gréta olyan teniszmeccsekből kalapozott össze egy jó adag profitot, amely megmutatja, milyen egyedülállóan jó tippmesterről is van szó.

Gréta világklasszis formában! - Kattints a feliratkozáshoz

Már Daniel Evans nyeretése John Isner ellen is nagyot szólt, de a hab a tortán Pedro Sakamoto nyeretése volt közel 4-szeres oddson Carlos Berlocq ellen. Itt ráadásul Tippergreta nem csak Sakamoto győzelmét, de hendikepes sikerét is megjósolta, így kétszeresen is örülhettünk vasárnap este. 

Nincs persze új a nap alatt, Tippergreta egészen hihetetlen ütemben ütlegeli idén is a fogadóirodákat, hiszen csak 2019-ben  már több, mint 100 egység profitnál jár, közel 10%-os ROI-val.

Grétának már jövő hétre is bőségesen vannak ötletei, a rendszerben jelenleg öt jégkorong- és egy tenisztipp várja a vásárlókat, amely az elmúlt hetek alapján bizony nagyon ígéretes menünek bizonyul.

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy már önmagában Tippergreta is sokkal-sokkal értékesebb tippmester, mint a havi 19.99€-s előfizetés, más helyeken egyetlen ilyen kaliberű tipster is közel 100€-ba kerül, de a Logibeten ezért a potom összegért az összes tippmester összes tippjére előfizethetsz!

Csatlakozz a nyerők táborához és kaszálj te is Tippergretával!

megosztom