EURO 2020

A bukik nem sok esélyt adnak a válogatottnak Szlovákiában

megosztom

Szűk egy hónap múlva megkezdjük az Eb-selejtezőt a szlovákok elleni meccsel. Már lehet fogadásokat kötni a rangadóra.

Bő három hét múlva megkezdődik a 2020-es Európa-bajnokság selejtezősorozata, a magyar válogatott pedig március 21-én Nagyszombaton Szlovákia ellen kezdi meg a szereplését a kvalifikációban.

A mérkőzés közeledtével egyre nagyobb az érdeklődés a találkozó iránt, a legtöbb neves bukmékernél pedig már ki is jöttek a számokkal az esélyeket illetően.

1x2     
Szlovákia Döntetlen Magyarország
1.75 3.50 4.75

Ahogy a táblázatból is látható, bizony az oddsmestereknél a világranglista-29. helyezett Szlovákia egyértelmű esélyese a találkozónak, hiszen északi szomszédunk győzelme 1.75-ért fogadható a bet365-nél, míg a magyar válogatott esetleges sikere közel az ötszörös kasszát ígéri.

Bár a szlovák válogatott világranglista-helyezése és keretének piaci értéke is erősebb a magyar válogatottnál, a szlovák futball jelene nem sokkal fényesebb, mint a magyar. A szlovákok 2010-ben ott voltak a vb-n, és a 2016-os Eb-n is szerepeltek, de ezt a két tornát leszámítva nincsen részvételük a kiemelt tornákon.

A 2018-as vb-selejtezőben ugyan Anglia mögött a második helyen zártak a csoportjukban, azonban pótselejtezőt nem játszhattak, mert a 9. második helyezett között az utolsó helyen zártak, így lecsúsztak a playoffról.

bet365

A Nemzetek Ligájában Szlovákia a B-divízióba kapott besorolást, de Ukrajna és Csehország mellett csak a 3. helyre voltak jók, így kiestek a C-divízióba.

A gyengébb szereplés miatt több változás is történt a szlovák válogatott környékén. Novemberben lemondott a szövetségi kapitány, pár napja pedig három kulcsember, Martin Skrtel, Tomas Hubocan és Adam Nemec is visszamondta a válogatottban való szereplést.

Szóval összességében nem tűnik kedvezőnek a szlovákok helyzete, míg a magyar válogatott háza táján inkább pozitív fejlemények történtek az elmúlt egy évben.

A fentiek ismeretében még objektív szemmel is picit talán túlzónak tűnnek ezek a számok, így viszont a hendikepes piacokon egészen biztató fogadások lehet most kötni.
 

Hendikeppes lehetőségek
 

 

Nálad hogy néznének ki a meccs szorzói?

 

 

 

[2942197] 2019-03-21 20:45:00 Szlovákia - Magyarországx;

 

megosztom