Angol foci

6.50-es oddson fogadunk a Rókák új mesterére

  • varin
megosztom

Rodgers a favorit, de egy ismert név ülhet le a Leicester City kispadjára.

Végleg elfogyott a türelem a Leicester Citynél, a hétvégi hazai 1-4-et követően menesztették Claude Puelt a csapat éléről. Helyét kérdéses, hogy ki veszi át, ám túl nagy kapkodásnak nincs értelme, hiszen a Rókák aligha esnek ki. Éppen emiatt pedig érdemes körülnézni az underdog opcióknál az    -nél.

Fotó: Leicester Mercury

A bukiknál jelenleg Brendan Rodgers, a Celtic menedzsere a favorit, viszont hiába tűnik a skót tréner nagyon jó megoldásnak, kapkodni semmi értelme. Az angol bajnokságból már csak 11 forduló van hátra, Skóciában is a hajrához közelítenek, így nem valószínű, hogy a Leicester most azonnal meg akarja kaparintani a korábbi liverpooli mestert.

A fogadás érvényességéhez a kinevezett edzőnek legalább 10 meccsen kell a kispadon ülnie.

Ez a fenti pont pedig szerintem nagyon nagy segítséget adhat nekünk az utód megtippelésében. A favoritok között a negyedik helyen találjuk azt a Michael Appletont, aki egyszer már vállalta a beugró szerepét, 2017 októberében két meccsen dirigálta a csapatot, mielőtt kinevezték volna Puelt és bizony mindkét meccsét megnyerte.

Logikus döntés lehetne még esetleg a Huddersfieldtől most száműzött David Wagner is, de kérdés, hogy ő mennyire akar rögtön visszakérni a Premier League vérkeringésébe.

Összességében úgy hiszem, Rodgersnek nincs most igazán nagy realitása, néhány fordulóval a bajnokság vége előtt nem fog megszakadni a Leicester, hogy megszerezzék a Celtictől a rutinos mestert. Ezt a szezont már túl kell élniük valahogy a középmezőnyben a Rókáknak, erre pedig kiváló megoldás lehet a korábban már bizonyított, olcsó megoldás: Michael Appleton.

hatharom.com
A Leicester City következő állandó menedzsere*: Michael Appleton
Unibet @6.50
*: Legalább 10 egymást követő tétmérkőzésen irányítja a csapatot
unibet

 

megosztom