Férfi kézi BL

A Veszprém és a Flensburg meccséből profitálnánk

megosztom

Öt mérkőzést rendeznek vasárnap a férfi kézi BL-ben, mi a Veszprém és a Flensburg meccsét szemeltük ki.

Zagreb - Flensburg
Tipp: Gólok száma 58.5 alatt
Odds:bet365@1.45

Fontos összecsapást rendeznek a horvát fővárosban, hiszen a B csoportban a Zagreb és a Flensburg is harcban van a 3. helyért. A német alakulat jelenleg két pont fórral bír vendéglátója előtt, vagyis egy horvát győzelemmel kiegyenlítődnének a pontszámok.

A bukik nyitószorzóihoz képest a fogadók szépen levitték a hazai siker szorzóját és immáron egész közel állnak egymáshoz az oddsok. Ez egyébként nem meglepő, hiszen a Flensburg nem igazán mutatott elsöprő formát a legutolsó két fordulóban, Ukrajnában kikapott a Motortól (26-28), majd a Celje (27-26) ellen csupán egy góllal tudott nyerni hazai pályán.

A Zagreb van olyan erős csapat, mint a fent említett kettő, hazai környezetben pedig 10 ezer néző előtt rendkívül veszélyes ellenfél.

A vb-n megsérülő Jim Gottfridsson miatt egyik legjobbja nélkül felálló Flensburg számára nem lesz könnyű feladat besöpörni a két pontot, mivel a horvátok a rohanás helyett a küzdést szeretik jobban.

Bár szeptemberben a csapatok átlépték ezt a határt, most nem számítunk 60 gól körüli termésre. A hazaiaknak nagyon megfontoltan kell támadniuk, mert a hibákból a Flensburg gyorsan indulni fog, ezért lassabb tempót várunk. Mindkét oldalon jók a kapusok is, és mivel szoros eredmény a valószínű, így a védekezések az idő előrehaladtával egyre feszesebbek lehetnek.

bet365

Veszprém - Breszt
Tipp: Veszprém -1.5
Odds: bet365@1.25

Egyre bizakodóbb a hangulat Veszprémben, hiszen a csapat hétről hétre gyűjti be az értékes skalpokat. Nagyon úgy fest, hogy az őszi mélyrepülés már a múlté és Nagy Lászlóék szép lassan visszatérnek a sorozat esélyesei közé.

Szemmel láthatóan egyre jobb fizikai állapotban van a gárda, a sztárjátékosok közül pedig egyre többen találják meg a legjobb formájukat. David Davis jól forgatja a csapatot és ezt a jelek szerint a játékosok is elfogadják.

Bár a Breszt nem könnyű ellenfél, a Veszprém Arénában nem sok esélye lesz. A magyar csapat zsinórban öt remek győzelemnél jár a BL-ben, a második hely megszerzéséhez azonban be kell gyűjteni a hatodikat is. Szerintünk nem lesz gond.

hatharom.com
Zagreb - Flensburg Gólok száma 59.5 alatt
Veszprém - Breszt Veszprém -1.5
1.85 @    
Fogadási határidő: vasárnap, 17:00
megosztom