Tippjáték

Tippelj a United-Poolra és nyerj Logibet-előfizetést

megosztom

Óriási rangadót rendeznek vasárnap a Premier League-ben - szerinted mi lesz a pontos végeredmény?

Vasárnap igazi csemegével örvendeztet meg minket az angol élvonal, ahol a Solskjaer érkezése óta komoly formajavulást mutató Manchester United a bajnoki cím-aspiráns Liverpoolt fogadja.

A csúcsmeccsre egy kis játékkal is készültünk nektek a már jól ismert formulában. A nyeremények ezúttal partneroldalunk, a méltán jó hírnévnek örvendő Logibet felajánlásából érkeznek. Íme a játék:

Nincs más dolgotok, mint a legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy mi lesz a végeredménye a United-Liverpool meccsnek.

 

20190223121216

A     kínálat böngészve láthatjuk, hogy a szorzók alapján a legvalószínűbb végkimenetel az 1-1, amire @7.00-es oddsot ad a szigetországi iroda. A második helyen az 1-0-s és a 2-1-es Pool siker áll @10.00-es szorzóval, míg a harmadik szoros versenyben a 2-1-es hazai győzelem @12.00-ért.


Szabályzat

A játékban való részvételhez csupán egy hatharom.com-os regisztrációra van szükséged.
 
Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg, mi lesz a pontos végeredmény a Manchester United mérkőzésen, akkor az időben legkorábban feladott tippeket díjazzuk.
 
A játékban maximum hárman nyerhetnek 1 hónapos Logibet-előfizetést.
 
Az a nyertes, aki rendelkezik aktív előfizetéssel, annak lejárta után kapja meg a jóváírást.

Ha még nincs    számlád, az alább található gomb segítségével pár kattintással nyithatsz egyet, és akár a játékban megjátszott tippedet is megfogadhatod, valamint ehhez hasonló érdekesebbnél érdekesebb piacokkal találkozhatsz a világ egyik legszélesebb fogadási kínálatában.

bet365
[2782221] 2019-02-24 15:05:00 Manchester United - Liverpoolx;

megosztom