La Liga

Lapokra és hendire fogadnánk a Sevilla-Barcán

  • ivan
megosztom

Sorozatban jönnek a kemény meccsek a Barca számára, szombaton a Sevilla lesz Messiék ellenfele.

Nem igazán hengerel mostanában a Barcelona, így pedig igen izgalmas találkozónak nézünk elébe szombat délután, amikor is a katalánok a Sevilla stadionjában lépnek pályára. A bukik számai alapján Messiék az esélyesek, de a közel kettes szorzó mutatja, hogy közel sem lesz ez egy könnyű mérkőzés.

1x2      
Sevilla Döntetlen Barcelona
3.65 3.80 1.95

A Barcelona az utolsó 5 meccséből négyet is döntetlenre adott, ráadásul az utolsó három találkozóján csupán egy gólt szerzett. A támadójáték nem igazán működik, Messi és Suárez is pontatlan a kapu előtt, a koncentráción tehát bőven van mit javítani.

A Sevilla a Lazio legyőzésével bebiztosította helyét az Európa Liga következő körébe, de a bajnokságban adós a jó teljesítménnyel a 19-es esztendőben. Az andalúzok mindössze egyetlen bajnokit tudtak megnyerni idén, ennek köszönhetően pedig magára húzta az üldözőket a BL-indulást érő pozícióért.

Ami a hiányzókat illeti, a hazai oldalon Nolito (3/0) és Escudero (15/0) maródi, míg Carrico (16/1), Navas (19/0), Gonalons (3/0), Gnagon (4/0) pedig nem százszázalékos, de a meccs keretében még ott van. A Barcában Rafinha (5/0), Arthur (16/0) és Vermaelen sérült, ami nem jelent újat a nap alatt.

Mire érdemes fogadni?

Nagyon nem kell sok időt tölteni a szakmai stáboknak az ellenfél feltérképezésére, hiszen az elmúlt 13 hónap során hat alkalommal is találkoztak a csapatok. Legutóbb január végén a kupában meccseltek a felek és akkor a Sevilla az első felvonást hazai pályán 2-0-ra megnyerte.

 

  • A Barcelona 9 meccset nyert a Sevilla ellen a legutóbbi 11 találkozásból
     
  • A 2,5 gól feletti végeredmény 10-ből 9-szer esett be a közelmúltban

 

A Pizjuánban most is van esélye a Sevillának, ráadásul visszatérhet a középpályára az eltiltását letöltő Éver Banega is, aki kulcsembere ennek a csapatnak. Hazai pályán nincs gondja a góllövéssel az andalúzoknak és bizony a Barca védelme azért zavarba hozható, ha nincs Ter Stegen kiváló formája, bizony az elmúlt meccseken beszaladt volna egy-két vereség.

A nagy kérdés igazából az, hogy Messi és Suárez meddig játszik ilyen tompán, mert a helyzetek megvannak, csak nincsenek értékesítve.

Paprikás hangulatú meccsre számolhatunk, és a jelen helyzetből egy döntetlen közeli eredményt szimatolunk.

Ti mit gondoltok?

 

 

 

 

  • Büntetőlapok (ázsiai hendikep) - Sevilla -0.5@1.80    
     
  • Sevilla +1 (ázsiai hendikep)@1.50    

 

[2844816] 2019-02-23 16:15:00 Sevilla - Barcelonax;
megosztom