NB I

Melyik 10-szeres szorzó esik be az NB I-ben?

  • varin
megosztom

Első ránézésre nagyon csábítónak tűnik a Bet365 két "piacvezető" szorzója az NB I bajnokesélyesei ellen.

Hiába dominálja egyértelműen két csapat az OTP Bank Ligát, igen ritka az olyan alkalom, hogy 10-szeres körüli szorzót találunk. Ezen a hétvégén viszont a Ferencváros és a Videoton hazai veresége is két számjegyű oddsszal kecsegtet, amik közül lehet, hogy érdemes legalább az egyikre lecsapni.

   
  1 x 2
Ferencváros-Puskás Akadémia 1.30 5.00 12.00
MOL Vidi-Haladás 1.28 5.25 10.00

A Ferencváros három kilátástalanul rossz meccs után fogadja a felcsúti csapatot. A két bajnoki pontvesztés után 60 percnyi borzalmat produkáltak Bödéék a Kisvárda ellen, ezen pedig még az sem segít sokat, hogy végül 2-0-ra behúzták a kupapárharc első felvonását. Radoki János csapata három vereség után nem favorit, de ne felejtsük el, képesek voltak a Vidi otthonában 3-0-ra nyerni, ahogyan ősszel is a Puskásé lett a három pont. Márpedig a Puskás Akadémia közel van a kiesőzónához, így ha hiszünk az összeesküvés-elméletekben, akkor akár tehetünk is egy kísérletet a "V"-re 12-szeres szorzóért.

Fotó: M4 Sport

Kicsit talán kevesebb a realitása a Haladás székesfehérvári győzelmének, hiszen a Halinál már szinte kimondva is letettek az NB I-ről. A zöld-fehérek utoljára novemberben tudtak nyerni, akkor a Fradit intézték el, azóta idegenben 1 pont és 1 szerzett gól mérleg. 

bet365

A Vidi továbbra is nagyon kétarcú csapat benyomását kelti, két kötelező győzelem helyett 0 pont, míg az MTK ellen remek játékkal siker. 2015 óta nem tudott nyerni a Hali a Vidi vendégeként, ősszel is behúzta Szombathelyen a meccset Nikolics csapata, de ha Horváth Ferencék csodát akarnak véghez vinni, akkor már nincs az a helyzet és ellenfél, amikor nekik jó eredmény a döntetlen.

Mit gondolsz, melyik meccsen érdemes rámenni a 10-szeres pénzre? Netán egy kombival nyerjünk 1000 forintra 120 ezret?
2019-02-23;212
268681
megosztom