Darts

Két esélyünk is van rá, hogy zöldüljön ez a 17-es szorzójú tipp

  • Cesc18
megosztom

Vaskos pénzt nyerhetünk Glen Durranttel, ha szombaton vagy vasárnap megismétli az elmúlt két hétvégi teljesítményét.

A hétvégén Barnsley-ban két Players Championship-versennyel folytatódik a 2019-es darts-szezon. Ezen az állomáson ezúttal nem teszi tiszteletét a világelső Michael van Gerwen, ami jó hír a mezőnynek, hiszen a holland zseni az idei négy PC-tornából kettőt is behúzott. A másik kettőn Dave Chisnall és Glen Durrant tudott diadalmaskodni, és ezzel el is érkeztünk cikkünk főszereplőjéhez. 

Durrant háromszoros BDO-világbajnokként jött át a PDC-hez és mondhatni villámrajtot vett, hiszen rögtön a második versenyén döntőbe jutott, majd egy hétre rá már első profi tornagyőzelmét ünnepelte. A kettő között pedig egy Premier League-fellépése is volt, ahol bár nyernie nem sikerült, de egyáltalán nem vallott szégyent. 

Várható volt, hogy Durrant erős szintet képvisel majd a profik között, hiszen BDO-játékosként is nagyokat alkotott a PDC Grand Slam of Darts-on. Ugyanakkor az már a bravúr kategória, hogy ennyire gyorsan felvette a ritmust és trófeát tudott nyerni. 

Ráadásul azt sem lehet mondani, hogy szerencséje lett volna a sorsolásnál, ugyanis a végső sikeréig vezető úton Jamie Lewist, Joe Cullent, Mensur Suljovicot, Gerwyn Price-t és legvégül Dimitri van den Bergh-et is le kellett győznie. 

Durrantre természetesen a hétvégén is oda kell figyelni, Van Gerwen hiányában pedig még inkább van érték a győzelmében.

Mindkét verseny esetében 17.00-es oddsot kapunk a sikerére. Érdemes lehet ezt bevállalni szombaton és vasárnap is, mert a top 3 favorit egyaránt a Premier League-re fókuszál, nem pedig ezekre a tornákra.

Players Championship 5, 6
hatharom.com
Durrant nyer
17.00 @    
Fogadási határidő: szombat, 13:00
bet365
megosztom