Európa Liga

Két és félszeres pénzt akasztanánk le az Európa Ligában

megosztom

Csütörtökön az Európa Liga negyeddöntőinek visszavágóit rendezik, kettes kötéssel támadunk.

A Salzburg a Club Brugge együttesét fogadja csütörtökön. - Fotó: Twitter

Salzburg-Club Brugge
Tipp: Salzburg
Odds: 1.55 @ bet365

Noha a párharc esélyese alapvetően az osztrák csapat, az első meccset mégis a belgák várták jobb előjelekkel, hiszen a Salzburg a múlt heti találkozót megelőzően két hónapig egyetlen tétmérkőzést sem játszott. Az első félidőben ugyanakkor mégis vezetést szerzett a Red Bull és összességében jól is játszott, azonban végül a Club Brugge örülhetett, mivel 2-1-re nyert.

Ennek köszönhetően az osztrákok győzelmi kényszerben lépnek pályára csütörtökön, mivel csak siker esetén van esélyük a továbbjutásra. Az idegenben lőtt gól aranyat érhet alapvetően, de, ha úgy játszik a Salzburg ezen a meccsen, mint ahogyan tavaly tavasszal játszott hazai pályán az EL-playoffban, akkor akár több góllal is nyerhet. Tippünk zöldüléséhez viszont az egygólos Salzburg-siker is elegendő.

[2947645] 2019-02-21 18:55:00 Salzburg - Club Bruggex;
bet365

Dinamo Zagreb-Plzen
Tipp: Dinamo Zagreb
Odds:  1.66 @ bet365

A Dinamo-Plzen csata is hasonló az előbbihez, hiszen egyrészt ezen a találkozón is a hazaikra fogadunk, másrészt az odavágón az aktuális vendégcsapat nyert 2-1-re.

Nincs mese, a horvátoknak győzelemre kell játszaniuk, ha ki akarják csikarni a továbbjutást. Ez hazai pályán sikerülhet is nekik, hiszen roppant magabiztosak odahaza, mindemellett az ősszel pazarul ment nekik az EL-ben, amikor még volt számukra tét, a Fenerbahcét például 4-1-re ütötték ki.

A Plzen biztos, hogy nem adja majd olcsón a bőrét, de házon kívül közel sem képvisel akkora játékerőt, mint hazai pályán. Nem csak a nemzetközi porondon, hanem hazájában is szaladt bele igen kínos eredményekbe házon kívül.

Mindezek tükrében tehát az erősebb és hazai pályán játszó Dinamo sikerére fogadunk csütörtökön.

[2947644] 2019-02-21 18:55:00 Dinamo Zagreb - Viktoria Plzenx;
hatharom.com
Salzburg-Club Brugge Salzburg
Dinamo Zagreb-Plzen Dinamo Zagreb
2.58 @ bet365
Fogadási határidő: csütörtök, 18:55
megosztom