Európa Liga

Ezt a tippet ezen az oddson így nem tudjuk kihagyni

megosztom

Kedvező helyzetből várhatja Kádár Tamás együttese az Olimpiakosz elleni visszavágót.

Fotó: www.fcdynamo.kiev.ua

Remek helyzetkihasználásának és Verbic 89. percben esett góljának köszönhetően a Dinamo Kijev 2-2-es döntetlent ért egy héttel ezelőtt az Olimpiakosz otthonában, így igen kedvező helyzetből várhatja a csütörtöki esti randevút.

A bukik számai alapján is az ukrán gárda az esélyesebb, hiszen a görög csapat győzelme közel négyszeres szorzót fizet az irodákban.

1x2     
Dinamo Kijev Döntetlen Olimpiakosz
2.20 3.40 3.60

Az idegenben szerzett két találat komoly versenyfórt jelent Kádáréknak, hiszen az első felvonás végeredménye azt is jelenti, hogy a kijevi csapatnak már egy 0-0-s döntetlen is elegendő a továbbjutáshoz. Ezzel szemben a pireusziak számára csak a győzelem jelenthet megoldás illetve egy képtelennek tűnő, legalább hatgólos döntetlen.

A helyzet tehát úgy áll, hogy a hazai közönség előtt játszó, amúgy is brusztolós Dinamo egy rendkívül biztonságra törekvő játékkal rukkolhat elő, míg az Olimpiakosz számára sem feltétlenül kell már az első perctől mérgezett egérként futballozni, hiszen elég ha a mérkőzés végén szerzi meg a győztes találatot.

bet365

A fentieket is figyelembe véve elég meglepő a fogadóirodák aktuális szorzója a gólok számát illetően. A legtöbb buki 1.60-1.70 körül hozta ki a 2.5 gól alatti opciót, ám a piac - vélhetően az első meccsen született négy gól miatt - mostanra 1.80 fölé tolta a szorzókat.

Véleményünk szerint sokkal reálisabb volt a bukmékerek számítása az underre, így ezen a szorzón nekünk megér egy próbát a gólok ellen fogadni.

 

  • Tipp: Gólok száma 2,5 gól alatt@1.80    
Ti mit gondoltok a tippről?

 

 

 

 

[2947654] 2019-02-21 21:00:00 Dynamo Kyiv - Olympiacosx;
megosztom