Darts

Csúnyán lenézik Cross-t, 2.75-ért rizikózunk - tippötletek a harmadik fordulóra

megosztom

Skóciából Írországba teszi át székhelyét a Premier League Darts mezőnye, ahol ismét öt kiváló meccs vár ránk.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Csütörtök este Dublinban a harmadik forduló összecsapásaival folytatódik a küzdelem az Unibet Premier League-ben. A kilenc állandó dartsos mellett ezúttal beugróként a hazaiak feltörekvő tehetsége, Steve Lennon jut szóhoz.

Premier League, 3. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Gerwyn Price-James Wade 2.30 4.33 2.50
20:50 Steve Lennon-Peter Wright 5.50 5.00 1.47
21:30 Michael van Gerwen-Rob Cross 1.14 5.25 5.50
22:10 Michael Smith-Daryl Gurney 2.05 4.33 2.90
22:50 Mensur Suljovic-Raymond van Barneveld 1.90 4.33 3.25

A dublini est az eddig veretlen Gerwyn Price és James Wade meccsével veszi kezdetét. Előbbi már most több pontot szerzett, mint a tavalyi kilenc forduló alatt összesen, ettől függetlenül mégsem lehet maximálisan elégedett a teljesítményével, hiszen legutóbb 6-2-es vezetésről csak egy pontot szerzett. Wade egy győzelemmel kezdett, majd Rob Cross-ba beletört a bicskája, de összességében nem játszott rosszul, sőt, magához képest kifejezetten magas átlagot dobott. Ahogyan a szorzókból is látszódik, ez a forduló egyik leginkább háromesélyes meccse. Ami Wade felé billentheti a mérleg nyelvét, az a lélektani előny, miután idén a Mastersen és tavaly az Európa-bajnokságon is legyőzte a walesit. Fogadás szempontjából a Wade +1.5 felé hajlunk, amit az Unibet 1.57-ért mér. 

 

Az Unibeten az egyik legszélesebb fogadási kínálatot találjuk a Premier League-re!


A walesi-angol csatát egy ír-skót követ, méghozzá Steve Lennon és Peter Wright főszereplésével. Lennonnak hatalmas dolog, hogy Gary Anderson visszalépésének köszönhetően egy forduló erejéig színpadra léphet a Premier League-ben. Az eddigi két beugrós nem vallott szégyent, kíváncsian várjuk, hogy az ír mire lesz képes a közönséggel mögötte. Wright mondjuk nem az a játékos, aki könnyedén kizökkenthető, ugyanakkor a formája igencsak hullámzó, mérkőzésen belül sem mindig tud egyenletesen magas szintet hozni. Éppen ezért 1.47-ért egy lyukas garast sem tennénk a skótra, abban viszont látunk fantáziát, hogy legalább egyszer elsül valamelyikük keze és beakad egy 118.5 feletti kiszálló. 

A forduló rangadójának Michael van Gerwen és Rob Cross ütközete számít, hiszen az előző két világbajnokság győztese randevúzik. Ehhez képest az esélyek elég egyértelműek a fogadóirodáknál, ami elsősorban a holland személyének szól, aki egyedüliként kezdett két győzelemmel és már három trófeánál jár 2019-ben. Impozáns eredménysor, viszont szerintünk ez sem indok arra, hogy ennyire alacsony szorzót kapjon. A két eddigi PL-fordulóban ugyanis Cross is jó teljesítményt nyújtott, olyannyira, hogy a 103.08-as tornaátlaga a legjobb a ligában. Nem írnánk tehát le az angolt, aki egyre inkább kezdi megtalálni a klasszis formáját. 

Van Gerwen egy erős játékra is tud válaszolni, de 2.75-ért kihagyhatatlannak találjuk az X2-t. Egyszerűen ekkora különbséget most nem látunk köztük. 

Tavaly Birminghamben pontosztozkodással ért véget Smith és Gurney csatája. - Fotó: PDC

Az est negyedik összecsapásán Michael Smith és Daryl Gurney méri össze a tudását. Newcastle-ben és Glasgow-ban egyaránt az északír nyújtott meggyőzőbb játékot, azonban Smith sincs annyira rossz formában, hogy első pályán ellene fogadjunk. Ami a teljesítményük között nagy különbség, az a 180-ak száma. Amíg Smith nyolcnál jár, addig Gurney-nek két forduló alatt csak kettő jött össze. Ennek fényében elgondolkodtató 1.80-ért, hogy az angol dob többet. 

Két minden hájjal megkent rutinos öreg róka, Mensur Suljovic és Raymond van Barneveld mérkőzése zárja a harmadik fordulót. Mindketten egy-egy pontot gyűjtöttek eddig és ezért is vért kellett izzadniuk. Bár nagyon messze még az Ítéletek éjszakája, de akár nagy jelentőséggel is bírhat majd ez a meccs a kiesés szempontjából. Barney meglehetősen gyengén kiszállózott az eddigi két fordulóban, szóval, ha Suljovic jó százalékban tudja hozni a duplákat, akkor első pályáról behúzhatja a két pontot. 

hatharom.com
Gerwyn Price-James Wade Wade +1.5 1.57   
Steve Lennon-Peter Wright Legmagasabb kiszálló 118.5 felett 1.85   
Michael van Gerwen-Rob Cross Döntetlen vagy Cross 2.75   
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom