Európa Liga

1.90-ért juttatjuk tovább a Leverkusent

  • gb1
megosztom

A Bayer 0-0-át játszott a Krasznodar otthonában, így a németek akár egy remivel is megéghetnének.

fotó: Leverkusen Official

Komoly feladat előtt áll az orosz Krasznodar, amely a pár hete Bayern Münchent is elcsípő Bayer Leverkusen otthonában lép pályára az Európa Ligában. A szorzók alapján Peter Bosz csapata hatalmas favoritja a továbbjutásnak, ami persze nem csoda, hiszen remek formában rúgják a bőrt az utóbbi időben.

1x2     
Bayer Leverkusen Döntetlen Krasznodar
1.45 5.00 7.50

A BayArena közönsége előtt amúgy is különösen jól futnak, az utóbbi nyolc tétmeccsükön 6-1-1 a mérleg. Ami külön öröm lehet a Bayer-fanoknak, hogy Bosz remekül szervezi a csapat támadósorát, amely elég ütemesen kezdte termelni a gólokat. A potenciál óriási, hiszen olyan fiatal tehetségek vannak a keretben, mint

Kai Havertz, Leon Bailey vagy Julian Brandt, akik ha elég elhivatottak lesznek, simán szupersztárrá válhatnak az elkövetkezendő években.

A mester a sajtótájékoztatón az alábbiakat mondta. "Szerettük volna megszerezni a fontos idegenbeli gólt az első meccsen, de ez nem jött össze. Ezáltal veszélyessé is válhat a meccs, de nem fogunk változtatni ezért a játékmódunkon, miért is tennénk?" - nyilatkozta Bosz arra célozva, hogy szépen jönnek az eredmények mostanában.  Arról is kérdezték, hogy gondol-e már a hétvégi, Dortmund elleni bajnokira, amire viccesen felelt. "Már igen, de csak azért, mert ezt kérdezték."

Bosz számára a legnagyobb problémát a villámgyors Karim Bellarabi sérülése okozhatja - a tízszeres német válogatott támadó középpályás a Düsseldorf elleni 2-0-ra megnyert bajnokin szedett össze combsérülést. A holland mester könnyen lehet, hogy 2019-ben először kezdeti majd Dominik Kohrt és ebben az esetben Brandt játszana Bellarabi helyén. Retsos és Lars Bender továbbra is sérült a gyógyszergyáriaknál. A Krasznodarnál ellenben mindenki egészséges, mondjuk nem is nagyon volt miben lerobbanni, hiszen december közepe óta az első tétmeccset játszották a múlt héten.

Fogadás a továbbjutóra   
Leverkusen Krasznodar
1.36 3.00
Az odavágón elég szerencsétlenek voltak a németek, hiszen szétdominálták a Krasznodart. A nagyjából 70-30%-as labdabirtoklás mellé a lövések száma 16-8, a szögletek 8-1, a teljesített passzok száma pedig 651-222 volt a javukra.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy a Krasznodar mennyire pocsékan fut idegenben, máris érthető lesz az oddsszabás. Az oroszok ugyanis elbukták az utóbbi 4/6 idegenbeli meccsüket és az EL-ben két meccs óta nem tudnak betalálni az ellenfelek otthonában. Decemberben a Sevilla stadionjában 3-0-al intézték el őket és a leverkuseni kirándulás alkalmával ismét kijöhet az odavágón beragadt felek közti különbség.

Ami ugye még fontos faktor lehet, hogy a Bosz-legénységre hétvégén a listavezető Borussia Dortmund vár a bajnokságban, ahol immár öt pontra közelítették meg a BL-indulást érő helyeket. Magabiztos előny birtokában nem valószínű, hogy túlpörgik majd a keddi találkozót, így az alábbi opcióval jó ötlet lehet elegyíteni a 'H'-t.

 

  • Fogadáskészítő - Bayer Leverkusen + kevesebb, mint 5 gól a meccsen @1.90    

 

[2947648] 2019-02-21 21:00:00 Bayer Leverkusen - FC Krasnodarx;
megosztom