Bajnokok Ligája

Így fogadjátok Ti a Atléti-Juve és Schalke-City BL-összecsapásokat

megosztom

A tegnapi szelvénygyilkos meccsek nem vették el olvasóink kedvét, mutatjuk, hogy mára mit húztak be.

A keddi játéknap ismét megmutatta, hogy a Bajnokok Ligája mennyire kiszámíthatatlan tud lenni. Ha már lúd, akkor legyen kövér - a Pool-Bayern és a Lyon-Barca is 0-0-al végződött. Előbbinek megtippelése @13- utóbbi @16-szoros pénzt fizetett, ha pedig valaki elvetemült kombi fogta ezeket, bő @200-as szorzón fialtathatta pénzét.

Azt ugyan mi is megfogtuk, hogy Franciaországban nem lesz gólparádé, de a tippjeink nagy részével sikeresen kibabráltak a gólsivatagot hozó összecsapások, ahogyan olvasóink számításait is csúnyán keresztbe húzták. Lássuk most mik a várakozások a keddi meccsekkel kapcsolatban.

Atlético Madrid-Juventus

Háromesélyes viszonylatban ezúttal közel sincs egyetértés - 23-23% vár Atléti vagy Juve sikert, de a legreálisabbnak a döntetlent tartják a Hathármas userek - a tippek 54 százaléka erre érkezett be. Kivételesen a 'mindkét csapat lő gólt'-ot sem 100%-ban húzzák be, hanem fifti-fifti a jelenlegi mérleg. Usereink jó befektetésnek tartják az 'Atlético nyer - döntetlen esetén a tét visszajár' opciót is, ez @1.92-es megtérülést hozhat.

A gólszámmal kapcsolatos piacokon is totális széthúzás rajzolódott ki. 

Volt, aki a tegnapi eseményeken felbuzdulva behúzta, hogy pontosan 0 találat lesz a meccsen - @5.5  

Olvasóink döntő többsége, mégpedig 80 százalékuk amúgy is under 2.5-et vár, sőt 20% az 1.50 alatti végeredményt látja reálisnak - utóbbit @2.30 körül mérik az irodák.

Kétség kívül a nap meccse ez, amelyen a sztori, hogy Cristiano Ronaldo visszatér spanyol földre, méghozzá egyik legkedveltebb ellenfelének otthonába.

CR7 karrierje során 29 alkalommal lépett pályára az Atléti ellen és ezalatt 22 gólt vágott!

Ehhez képest nem is fizetne rosszul a portugál ász gólja - jelenleg @2.35 körül pakolható a   -nél. Olvasóink közül volt, aki inkább a hazaiak ászának, azaz Antoine Griezmannak szavaz bizalmat. Ha betalál a francia világbajnok támadó, @3.25-szörös szorzót csíphetünk.

bet365

[2947297] 2019-02-20 21:00:00 Atlético Madrid - Juventusx;

Schalke-Manchester City

Érdekes módon ezen a találkozón sincsenek összhangban az olvasói tippek. Döntetlent ugyan senki nem várt a cikk írásának pillanatáig, ellenben a @12-es (!) szorzóval csábító Schalke győzelmet 30 százalékuk behúzta. A 'BTTS' ezen a meccsen népszerű, mindenki ezt várja a gelsenkircheni összecsapástól és ezzel is szép, dupla körül oddsot akaszthatunk.

Szintén duplázni lehet a Schalke +1.5-es ázsiai hendikep opcióval, ahogyan egy -1.00-es City hendikeppel is.

A vadabb opciók közül érkezett be szavazat arra, hogy a 21 és 30 perc között fog esni az első gól - ennek a szorzója @5.50 körül mozog a    -nél. Szintén kissé extrém, főleg elnézve az eddigi BL-meccseket, hogy már a félidőben 2.00 fölötti gólszám lesz - ez @4.25-öt fizet per pillanat.

 

Ti miben látjátok ma az értéket?

 

[2947296] 2019-02-20 21:00:00 Schalke 04 - Manchester Cityx;

 

megosztom