Bajnokok Ligája

A City idegenben is kitömheti a Schalkét

megosztom

A pocsék formában lévő gelsenkircheniek sorsa már a párharc első meccsén megpecsételődhet.

A City idegenben is kitömheti a Schalkét. - Fotó: Twitter

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek legegyértelműbb párharcának első mérkőzésére kerül sor szerdán, hiszen a Schalke a Manchester Cityt fogadja. A vendégek bombaformában vannak, továbbá minőségibb csapattal rendelkeznek, míg a hazaiaknak nagyon nem megy.

1x2     
Schalke Döntetlen Manchester City
11.00 6.50 1.28

Amilyen jó szezonja volt tavaly a Schalkénak, olyan gyenge az idei, a csapat kis túlzással a kiesés ellen harcol a Bundesligában, a BL-ben pedig csak azért állnak, mert a legesleggyengébb csoportba kaptak besorolást az ősszel.

A téli szünetet követően sem állt be igazi változás, hat meccs két siker, ráadásul kétszer is emberhátrányban fejezte be aktuális meccsét a csapat. Legutóbbit épp szombaton, a 13. helyen álló Freiburggal szemben.

Ennek köszönhetően a németek fáradtabban várják a szerdai találkozót, ráadásul jó pár hiányzójuk is van, hiszen Mascarrel, Schöpf, Embolo, Stambouli és Skryzbski is kihagyja sérülés vagy eltiltás miatt a találkozót.

bet365

Ami a vendégeket illeti, a City zsinórban négy sikerrel a háta mögött utazik Gelsenkirchenbe, ráadásul ezen intervallumban olyan csapatokat ütött ki, mint az Everton, az Arsenal vagy a Chelsea.

Guardiola csapatának a hétvégén az FA Kupában volt jelenése, méghozzá a negyedosztályú Newport otthonában. A katalán mesternek így sikerült pihentetnie olyan játékosokat, mint Aügero, Sterling, Bernardo Silva, De Bruyne, Gündogan (a 82. percben állt be), Walker vagy Laporte (a 79. percben állt be), de a többiek sem izzadtak meg igazán. Ráadásul a vendégeknél csak a szokásos trió - Kompany, Mendy, Bravo - hagyja ki az összecsapást, avagy a legerősebb kezdőjükkel léphetnek pályára.

Az eddig elhangzottak alapján, illetve figyelembe véve a bukmékerek által kínált szorzókat, egyértelműen kijelenthető, hogy toronymagas favorit a City Németországban. Így pedig, ha a manchesteriek hozni tudják formájukat, akkor könnyedén kijöhet a felek közti óriási különbség, és legalább két találattal nyerhetnek. Sőt, még az is benne van a pakliban, hogy már az első felvonást követően eldöntik a párharcot.

  • Manchester City -1,5 @ 1.725    
[2947296] 2019-02-20 21:00:00 Schalke 04 - Manchester Cityx;
megosztom