Bajnokok Ligája

18-szoros szorzóval tippelünk Ronaldóra, 5-szörössel a szögletekre

  • varin
megosztom

Néhány speciális ötletünk is van a nap legérdekesebb mérkőzésére.

Fotó: Daily Express

Korábban beharangozónkban már körüljártuk az Atlético Madrid-Juventus BL-csata első felvonásának esélyeit, amely az oddsok és a formák alapján inkább a vendégeknek áll, de mi nagyobb értéket látunk a lapokban, mint a gólokban vagy a győztesben. Az     és a     segítségével most a speciális piacokon is végignéztünk, hiszen a mérkőzésre mindkét bukméker több száz fogadási ajánlattal készült.

Már a beharangozónk során is kiemeltük CR7 remek formáját, aki a Juventus utolsó három meccsén remekelt. A Parma ellen két gól, egy gólpassz, a Sassuolónak és a Frosinonénak pedig egy gól és egy gólpassz. Mivel az Atlético Madrid ellen egy gólért háromszoros pénzt vágnának hozzánk, míg egy gólpassz négyszeres pénzt ér, viszont ezek kombinációja 12-szeres helyett 18-szoros pénzt fizet, rögtön találhatunk is egy igen merész, de value fogadást a meccsre.

Érdekesség, hogy Griezmann esetében mind a gól, mind a gólpassz magasabb szorzóval bír, a szorzó viszont így is csak 12.00, tehát egy bukmékeri hibáról van szó, amit ki kell használni!
  • Tipp: Cristiano Ronaldo gólt lő és gólpasszt ad @18.00    

A másik ilyen érdekes fogadás a szögletek száma lehet. Spanyolországban átlagosan az Atlético Madrid végzi el a legtöbb szögletet, míg Juventus világszinten is igen jól áll a sarokrúgásokkal, hiszen a meccsenkénti hét "szögijük" benne van a top15-ben. A Bet365 által kínált 10-es határon így ez papírforma szerint sima over, még akkor is, ha alapvetően óvatos mérkőzésre van kilátás...

  • Tipp: 13 szöglet felett @5.00   

1.60-as szorzóval fogadhatunk arra, hogy Ronaldót hányszor rúgják fel a mérkőzésen. Nos, ismerhetjük az Atlético bekkjeit, Godínéknak nem kell kétszer mondani, hogy neveljék meg kicsit az ellenfél sztárjátékosát. Ráadásul Ronaldót mind a BL-ben, mind a bajnokságban 1.8 alkalommal faultolják mérkőzésenként, jónak tűnik, hogy ezúttal felfelé billen a mérleg nyelve.

  • Tipp: Cristiano Ronaldo kapott faultja 1.5 felett @1.60    
[2947297] 2019-02-20 21:00:00 Atlético Madrid - Juventusx;
megosztom