Európa Liga

1.72-es tippel szállunk harcba az EL-specialista Sevilla meccsén

megosztom

Az odavágót 1-0-ra hozták a továbbjutásra esélyes spanyolok, akik a kettős győzelemre hajtanak szerdán.

Az UEFA második számú sorozatában, az Európa Ligában is folytatódnak a küzdelmek és ezúttal már a legjobb 16 közé jutás a tét. A párosítások közül többek közt a sorozatot öt alkalommal megnyerő Sevilla és az olasz Lazio összecsapása emelkedik ki - a meccset a BL-küzdelmek felvezetéseként 18 órakor kezdik.

1x2     
Sevilla Döntetlen Lazio
1.80 3.80 3.75

Az első leget teljesen megérdemelten az andalúzok nyerték 1-0-ra, akik végig uralni tudták a mérkőzést. A statisztikák nagy részében jobbak voltak az Olimpicóban és joggal bízhatnak abban, hogy sikerül reprodukálniuk az egy hete nyújtott teljesítményt. Bár a lőlap elég sovány lett, ne felejtsük, hogy 2.19-es xG-vel zárták a találkozót Pablo Machín fiai, tehát könnyen lehetett volna nagyobb különbség is 90 perc után.

Összességében azért nincs valami bombaformában a Sevilla, de otthon jellemzően jobban megy nekik - íme az utolsó öt meccsük a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban.

Fontosabb hiányzók mindkét félnél lesznek - az andalúzoknál Éver Banegát eltiltás miatt, Nolitot, Gonalonst és Vidalt pedig sérülés miatt kell mellőznie Machínnak. A Lazionál Parolo és Wallace biztosan nem lép pályára, de

a legnagyobb fejtörést az okozhatja, hogy Milinkovic-Savic sincs tökéletes állapotban, aki már két meccse pihen.

Elég nagy érvágás lenne, ha a csapat legnagyobb sztárja kiülné a meccset, főleg, hogy idegenben amúgy sem valami acélosak az olaszok - a Serie A top 8 csapatából négynek az otthonában már megégtek idén. Az utóbbi 13 tétmeccsükön 5-2-6-ot tudnak felmutatni az Olimpicotól távol, de az is aggasztó lehet, hogy minden találkozójukat figyelembe véve hét meccs óta nem képesek egynél több gólt lőni.

Fogadás továbbjutóra   
Sevilla Lazio
1.16 5.00

A továbbjutás oddsai alapján a Laziónak szinte biztosan ez lesz a végállomás az Európa Ligában. Mivel a római gárdának kell futni az eredmény után, így az út megnyílik majd a kontrákban amúgy is erős Sevillának, ezáltal pedig több gólt várunk, mint múlt hét csütörtökön. Mindezek ellenére azért az eszeveszett gólparádé esélye elég csekély, így az alábbi, fogadáskészítővel összerakott tippet pakoljuk a meccsre.

 

  • Fogadáskészítő: Sevilla vagy döntetlen + 3.5 gól alatt @1.72    

 

[2947655] 2019-02-20 18:00:00 Sevilla - Laziox;
megosztom