Sportfogadás

Egyértelmű a képlet? Így fogadjátok a Pool-Bayern és Lyon-Barca összecsapásokat

megosztom

Szép számmal szállingóznak a tippek a Hatháromra - olvasóink véleménye alapján ezek lehetnek a nyerő tippek.

Kedden folytatódik a világ legjobb klubfoci sorozata, amelyben ezúttal is parádés párosítások vannak terítéken. A Premier League-cím aspiráns Liverpool az oddsok alapján Bundesliga-favorit Bayern Münchent fogadja, míg a La Liga-várományos Barcelona Lyonban vendégszerepel.

A meccsekkel kapcsolatos szerkesztői véleményeket itt, itt és itt érheted el.

A Pool-Bayern egyértelműen az a meccs, aminek hallatán minden focirajongónak összefut a nyál a szájában. Ritka, hogy már a legjobb 16 között ekkora derbi kerül megrendezésre, lássuk hát, mit gondoltok Ti az esélyekről.

Háromesélyes fogadásban egyoldalú az állásfoglalás -

a Hathármas fogadók majdnem 80 százaléka a Klopp-brigád győzelmét várja az odavágón.

A Bajorok sikerére mindössze 6%, míg a döntetlenre 17% voksolt. Kétesélyes viszonylatban nem érkezett egyelőre sok tipp, de a @1.33-at fizető 'Liverpool vagy döntetlen' opció lehet a befutó ousereink szerint. 

A nagyobb szorzóval kecsegtető piacok közül érkezett be szavazat a 'Félidő - Liverpool, vége döntetlen'-re, amely @13-as oddsot ígér. Pontos eredmény szempontjából a 'papírforma' a hazaiak 2-1-es sikere lehet, erre @8.5-es szorót kapunk a    -nél. 

bet365
[2947303] 2019-02-19 21:00:00 Liverpool - Bayern Münchenx;

A Lyon-Barcelona összecsapáson elvileg egyértelműbb a képlet és a bukik is erősen a vendég sikert favorizálják. Így vannak ezzel olvasóink is, akiknek majdnem 90 százaléka az    -nél @1.74-es megtérüléssel kecsegtető katalán győzelemre tippel. Háromesélyben további 13 százalék vár döntetlent, a franciák győzelmére pedig a cikk írásáig egy árva voks sem érkezett.

Szokás szerint usereink reálisnak látják  a 'mindkét csapat lő gólt' opciót - ez jelenleg @1.60 körül fogadható. A találatok számát tekintve a legbiztonságibbnak tűnő 1.5 fölött csak @1.17-et fizet, míg a 2.5 fölött @1.60 körül mozog. 

Érkezett be gólszerzőre való tipp is -

ha Lyon legnagyobb sztárja, a legnagyobb klubok által monitorozott Nabil Fekir bármelyik gólt szerezné, az Unibet @3.55-ös szorzót fizetne.

Erre azonban biztosan nem kerül sor, hiszen Fekir eltiltását tölti majd az odavágón, helyén vélhetően Depay játszik majd - erre egyébként fel is hívtuk a figyelmet beharangozónk során. Érdemes tehát elolvasni az ilyen tippek elkerülése miatt cikkeinket, illetve továbbra sem győzzük hangsúlyozni, hogy a fogadóirodákat egyetlen módon lehet legyőzni: ez pedig a fogadáshoz szükséges információk begyűjtése és azok kiértékelése. Erről alábbi cikkben olvashatsz.

Végeredmény szempontjából két @13-as oddsszal kecsegtető ötlet érkezett - a 2-2 valamint az 1-3 is ilyen szorzóval fogható a    -nél.

 

Szerinted melyik meccsen borul ma a papírforma?

 

[2947300] 2019-02-19 21:00:00 Lyon - Barcelonax;
megosztom