Sportfogadás

Mennyi idő alatt térül meg egy Logibet-előfizetés?

2018 adatai alapján kalkuláltunk, osztottunk, szoroztunk. Íme az eredmények.

A Logibet legjobb tippmestereinek eredményeiről igen gyakran beszámolunk oldalunkon is, ám többször is (joggal) ért minket az a kritika, hogy nemigen számoljuk bele az eredményekbe az előfizetés díját. Habár a havi 19.99€-s összeg (ami hosszabb távú előfizetés esetén még olcsóbb) gyakorlatilag egyedülállóan olcsó a piacon, ez egy teljesen jogos megállapítás, így most a 2018-as évet és különböző tétegységeket alapul véve utánajártunk ennek a kérdésnek is.

Ha meggyőztek a tények, kattints a képre és csatlakozz!

Kiindulási alapnak tehát mi a 2018-as évet vettük és úgy számoltunk, mintha valaki minden senior és master, tehát a két legmagasabb szinten lévő tippmesteri csoport tippjeit megrakta.

Mivel a két csoport tippmesterei az egy év során +1020 egység pluszt értek el, igen kevés idő is elég volt nem csak a havi, de az éves díj megtérüléséhez.

Ha úgy nézzük, hogy valaki egyesével fizetett elő a 12 hónapra és 240€-t fordított tippvásárlásra (ami ugye nem lehet, mert 2018 nagy részében még 19€ volt az előfizetési összeg, nem 19.99€), akkor ez az összeg neki 1000 forintos egységenkénti tétnél már január 28-ára visszahozta a teljes évi előfizetés árát.

Ez azt jelenti igencsak egyszerűen megfogalmazva, hogy egy évnyi előfizetésért mindössze egyhavi profittal kellett fizetnie és a többi 11 hónap átlagosan 85 ezer forintos profitját zsebre is tehette. Ha pedig valaki vett két hathónapos előfizetést összesen 180€-ért, további napokat plusszolhatott.

Ha nagyobb egységenkénti téttel számolunk, ez még hamarabb realizálódik, míg ha kisebbel, mondjuk 500-assal, akkor "csupán" február végére köhögtük ki az egész éves előfizetés árát.

Amennyiben egy év helyett egy hónapot nézünk, akkor a 2018-as átlagos 85 ezer forint bevétel (megint csak 1000 forintos téttel és 19.99€-s előfizetéssel számolva) valamikor az aktuális hónap harmadik napjának hajnalán fizetődhet vissza.

A számok tehát nem hazudnak, remek tippmesterek és remek eredmények gyűjtőhelye lett a Logibet, ahol a magyar piacon szinte egyedüliként nem hamis statisztikákkal és megjátszhatatlan tippekkel, hanem korrektséggel és alacsony árral csábítják a nyerni vágyókat. Kattints és csatlakozz az egyre növekvő közösséghez!