Angol foci

Meglepően jól fizet ez a tipp a Chelsea-MU rangadón

megosztom

Hétfőn este a Chelsea-Manchester United meccsel zárul az FA Kupa ötödik fordulója.

Gigarangadóval zárul az FA Kupa ötödik köre. - Fotó: Twitter

Csalódott csapatok rangadójára kerül sor hétfőn este az Old Traffordon, hiszen mind a Chelsea, mind a Manchester United komoly pofont kapott az elmúlt napokban. A hazaiak 6-0-ra kaptak ki a Manchester City otthonában nem rég, így elszálltak a PL álmaik, míg a vendégek 2-0-s vereséget szenvedtek a PSG-től, így gyakorlatilag már csak az FA Kupában nyerhetnek trófeát.

1x2     
Chelsea Döntetlen Manchester United
2.00 3.50 3.60

A Chelsea-re sorsdöntő hét vár, hiszen hétfőn az FA Kupában dől el a sorsa, csütörtökön EL-visszavágó - 2-1-es előnyből várja a Malmőt -, míg vasárnap a Ligakupában döntőzik a City ellen. Sarri nagyon készül erre a hét napra, ami meg is látszott múlt csütörtökön, amikor is több sztárjátékosát is pihentette Svédországban.

Rüdiger, Alonso, Kanté, Hazard vagy Hiugaín sem kezdett vagy egyáltalán nem is játszott a Malmö ellen. Mindemellett jó hír a Chelsea-fanok számára, hogy Sarri csak Van Ginkelre nem számíthat hétfőn, aki egyébként sem alapember, vagyis a legerősebb kezdőjével tud neki rugaszkodni a csapat ennek a meccsnek.

bet365

Ez a MU-ról nem mondható el, hiszen a vendégeknél Lingard, Martial, Rojo, Valencia és Darmian biztosan kimarad, de Alexis Sánchez sem százszázalékos. Továbbá, ahogy fentebb említettük, a Vörös Ördögök elszenvedték első vereségüket Solskajer irányítása alatt, és nagy kérdés, hogy ebből, hogy jönnek ki, mivel eddig erre még nem volt példa.

A vendégeknek ráadásul muszáj kilábalni ebből a gödörből, mivel ez az egyetlen olyan sorozat, ahol még reális esélyük van a végső sikerre - a PL-ben nagy a lemaradásuk, míg a BL-ben esélytelen, hogy megfordítsák a mínusz kettőről a PSG ellni párharcot Franciaországban.

Óriási a tét tehát mindkét csapat, és mindkét menedzser számára. Egyes pletykák szerint Sarrinak ezen a héten dől el a sorsa, míg sokan tudni vélik azt, hogy, ha Solskajernak két egymást követő vereség, két ilyen igen komoly téttel bíró találkozón, vélhetően a teljes állású menedzseri pozíciójába kerülne.

Mindezek tükrében, továbbá figyelembe véve, hogy a felek a legutóbbi négy Stamford Bridge-en lejátszott meccséből háromszor is csak egy gól esett, úgy véljük, hogy a két csapat hétfő esti meccse sem a gólokról marad majd emlékezetesen. Szerintünk a találatok száma 2,75 alatt marad, ami azt jelentené, hogy tippünk minimum négy góltól lenne teljesen vesztes.

  • Kevesebb, mint 2,75 gól (ázsiai gólok) @ 1.75    
[2978889] 2019-02-18 20:30:00 Chelsea - Manchester Unitedx;

 

megosztom