Tipp

Ez lehet az év egyik legjobb tippje - ráadásul brutális oddson!

  • varin
megosztom

Egy egyszerű sárga lapot kérünk a Manchester City zsenijétől. Ez a ő és a mi érdekünk is.

Sergio Agüero nem tartozik a nemzetközi futball legszabálytalanabb játékosai közé, idén is csupán 5 sárgája van 30 mérkőzésen, míg a karrierátlaga alapján körülbelül minden kilencedik (BL-ben minden hetedik) meccsén kap figyelmeztetést. Most azonban neki is érdeke, hogy kapjon egy lapot.

Nincs új a nap alatt, ugyanaz a projekt, amely a múlt héten remek oddson zöldült. Akkor Sergio Ramos bevallottan azért rúgta fel holland ellenfelét, hogy a lefutottnak tűnő (?) visszavágón töltse le eltiltását, ne pedig esetleg a negyeddöntő első vagy második felvonásán.

Fotó: 24.hu

A Manchester Citynél három ilyen veszélyeztetett játékos van, Otamendi, Fernandinho és Kun Agüero, érthető módon pedig arra a futballistára kapjuk a jobb oddsot, aki nemigen szokott sárgát szerezni, viszont Agüero minden bizonnyal van annyira dörzsölt srác, hogy egy támadó harmadban elkövetett faulttal "elintézze magát".

bet365

Hármójuk közül egyértelműen Agüero lenne a legnagyobb veszteség, így ha azt nem is tehetik meg, hogy mindhárman beszednek egy sárgát, de a bombaformában lévő Kun negyeddöntőbeli szereplését butaság lenne kockáztatni.

Természetesen a tipp csak akkor lehet valid, ha a City nyer Gelsenkirchenben, de ez nem kéne gondot okozzon nekik, nem véletlen az 1.28-as szorzó.

Összességében ezért a szorzóért megéri megpróbálkozni egy lappal, hiszen Agüerónak egy ilyen meccsen KELL begyűjtenie azt a bizonyos harmadik sárgát. A Ramos-eset nem tett jót a tipp zöngéjének, de szerintem így is egy remek fogadásról van szó.

hatharom.com
Sergio Agüero kap lapot
bet365 @5.00
[2947296] 2019-02-20 21:00:00 Schalke 04 - Manchester Cityx;
megosztom