Tenisz

2.60-as oddson nem tudjuk kihagyni a brazil srácot

  • Cesc18
megosztom

Thiago Seyboth Wild első győzelmét szerezheti ATP-tornán.

A héten Rio de Janeiróban folytatódik a dél-amerikai salakos versenyek sora. A szervezők két szabadkártyát osztottak ki, az egyiket az a Thiago Seyboth Wild kapta, aki jelenleg a brazil tenisz talán legnagyobb tehetsége. 

Seyboth Wild a tavalyi junior US Open-bajnoka. - Fotó: ATP

Seyboth Wild tavaly nagy évet futott a junioroknál, hiszen megnyerte a US Opent és elődöntőzött a Roland Garroson. ATP-szinten idén Cordobában láthattuk először, ahol szintén szabadkártyát kapott. Bár nem sikerült győzelemmel bemutatkoznia, de több, mint 3 órás csatára kényszerítette a vérbeli salakos Alessandro Giannessit és csak döntő szett tie-breakben maradt alul ellene. Egyértelműen csak a rutin hiánya miatt kapott ki, hiszen sokáig kezében volt a meccs, csak éppen lezárnia nem sikerült.

Ezúttal a top 100-as Taro Daniel lesz az ellenfele, aki ellen nagyjából ugyanannyi esélyt adnak neki, mint Giannessi ellen. 

A ranglistás helyük között hatalmas a különbség, viszont játékban messze nem ekkora a szakadék. Sőt, láthattuk Seyboth Wildet ahogyan egy jó salakos ellen maximálisan helytáll, Daniel salakos tudása pedig semmivel sem nagyobb, mint Giannessié. Főleg nem Dél-Amerikában, ahol karrierje alatt nem sok meccset játszott eddig a japán. 

Nincs is élete formájában Daniel, és a múlt heti Buenos Aires-i szereplése sem növelhette az önbizalmát, miután az első körben 6-1, 6-0-ra kapott ki Carballes Baena ellen. 

Ezen a szorzón mi nem tudjuk otthagyni a brazil srácot, aki ráadásul Rióban él, tehát abszolút hazai pályán játszhat majd. A potenciál megvan benne, Daniel pedig egy verhető ellenfél. 

Thiago Seyboth Wild-Taro Daniel
hatharom.com
Seyboth Wild jut tovább
2.60 @    
Fogadási határidő: kedd, 23:00
pinnacle
megosztom