Kézilabda BL

Az ukránok ellen megizzadhat a Szeged

megosztom

Vasárnap délután a Motor Zaporozsje együttese látogat az Újszegedi Sportcsarnokba.

Pedróék megizzadhatnak az ukránok ellen. - Fotó: Facebook

A bukmékerek szerint igen egyértelmű mérkőzésre van kilátás a hétvégén az Újszegedi Sportcsarnokban, ahol a MOL-Pick Szeged a Motor Zaporozsje együttesét fogadja. Szerintünk azonban a hazai csapat megizzadhat az ukránok ellen.

1x2     
MOL-Pick Szeged Döntetlen Motor
1.13 14.00 10.00

Többek közt azért feltételezzük ezt, mert a Szeged a második helynél rosszabb helyen nem végezhet a B jelű csoportban, az első pozícióra pedig gyakorlatilag nincs esélye (a PSG-nek legalább kétszer kellene veszítenie a Celje, Zagreb, Motor trió ellen, ami képtelenségnek tűnik). Avagy innentől kezdve a hátralévő három csoportmeccsen teljesen mindegy milyen eredményt ér el a csapat. Ezt lefordíthatjuk úgy is, hogy minőségi ellenfelek ellen gyakorolhat büntetlenül Juan Carlos Pastor alakulata, a spanyol mester pedig olyanoknak is több lehetőséget adhat a legrangosabb európai kupasorozatban, akik eddig kevesebbet játszottak.

Természetesen borítékolható, hogy vasárnap is nyerni akar a Szeged, azonban a különbség teljesen mindegy, hogy mekkora lesz, nem oszt, nem szoroz. Mindemellett az ukránok kezdenek formába lendülni, utolsó négy BL-meccsükből hármat behúztak, tavasszal egyből egy a mérlegük, múlt héten, hazai pályán nem kis meglepetésre a Flensburgot nyomták le. Mindez pedig komoly lökést adhat nekik a folytatásra, olyat, amellyel kiharcolhatják a továbbjutást a csoportból.

bet365

A Motor egyébként roppant kellemetlen stílust képvisel, agresszív védekezésük van, támadásban sokat egy-egyeznek, köszönhetően a jól képzett játékosaiknak, akik ráadásul soha nem adják fel. Erre jó példa, hogy az ősszel a Szeged hét találattal is vezetett Ukrajnában, aztán végül mégis csak úgy tudott nyerni egy góllal a magyar csapat, hogy az utolsó másodperceben Marin Sego óriási bravúrjára volt szükség.

A felek egyébiránt eddig háromszor találkoztak a BL-ben, mindháromszor a Szeged nyert, de a legnagyobb különbség négy gól volt. A fentek elhangzottak tekintetében ezúttal sem várható kiütéses magyar-siker, szerintünk az ukrán csapat hét gólon belül tud maradni.

  • Tipp: Motor +6,5 @ 1.70  
megosztom