Olasz Foci

A milánói vagy a genovai válság mélyül tovább?

  • varin
megosztom

Két győzelemből érkezik az Inter, mégsem lehet optimista Spalletti.

1x2     
Internazionale Döntetlen Sampdoria
1.53 4.00 7.00

Talán kicsit igazságtalan lehet a két 1-0-s sikerből érkező Internél bármilyen válságról is beszélni, de Icardiék az elmúlt hetekben finoman szólva sem brillíroztak. A csatár körül uralkodó furcsa helyzet pedig még tovább borzolja a milánói kedélyeket, így a két fiaskóból érkező Sampdoriának még akár lehet is keresnivalója a San Siróban.

A minden fogadót leginkább foglalkoztató kérdés, vagyis hogy Icardi pályára lép-e egykori csapata ellen, hamar megválaszolásra került, Spalletti mester nem nevezte a csapatkapitányi karszalagtól is megfosztott sztárcsatárát a mérkőzésre. Mint arról blogunkban mi is beszámoltunk, az argentin balhégyárosnak a szerződéshosszabbítással lehet problémája, ügynöke (aki egyben felesége) ugyanis kevesli a házi gólkirály fizetését. Természetesen a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Spalletti külön szekciót szentelt az Icardi-ügynek.

[2847294] 2019-02-17 18:00:00 Inter - Sampdoriax

"Meghoztuk döntésünket, amely nem volt könnyű. Úgy vélem, nincs abban az állapotban, hogy játsszon, de ez a döntés nem ellene irányul, hanem az Interért. Fontos, hogy összetartó közösség benyomását keltsük, hogy mindenki a csapatért dolgozzon" - nyilatkozta kissé közhelyesen a tréner.

Spalletti egyébként azt mondta, Icardi sérüléssel küzd, emiatt nem játszhat, de a jelenlegi feszült helyzetben az sem lenne meglepő, ha semmi baja nem lenne a támadónak.

A helyzet olyannyira paprikás, hogy néhány Inter-szurkoló kövekkel dobálta meg Icardi feleségének kocsiját úgy, hogy közben a gyermekeik a hátsó ülésen voltak.

A két győzelemből érkező Internek így nem lesz egyszerű dolga a Sampdoria ellen, noha a genovaiak két vereségből érkeznek, ráadásul hazai pályán kapituláltak a Frosinone ellen.

Egyértelműen hazaira áll még így is a találkozó, amit az odds is prezentál. Mindazonáltal még úgy sem fogadnánk az Interre, hogy az utolsó 9 pontból 9-et a milánóiak húztak be. Gólgazdag mérkőzésnek tűnik első ránézésre az esti 90 perc, Icardi hiányában pedig úgy véljük, honfitársára, Lautaro Martinezre éri meg fogadni, aki a Parma és a Rapid ellen is győztes gólt szerzett.

hatharom.com
Lautaro Martinez gólt szerez
bet365 @2.20
[2847294] 2019-02-17 18:00:00 Inter - Sampdoriax;
megosztom