Bundesliga

1.72-ért zöldülhet tippünk a Hertha bajnokiján

  • gb1
megosztom

Dárdai mumusa látogat az Olimpiai Stadionba, hiszen a Werdert tíz meccs óta nem tudja legyőzni a Hertha.

fotó: Hertha BSC Twitter

A német élvonal szombati játéknapját egy elég pikáns párosítás, mégpedig a Hertha-Werder zárja. A két, remek napokat háta mögött tudó együttessel a bukik sem nagyon tudtak mit kezdeni, így teljesen háromesélyesre lőtték be az esélyeket. Statisztikailag pedig inkább a vendégek felé húz a mérleg, hiszen Dárdai irányítása alatt még egyszer sem sikerült a berlinieknek legyőzni a Muzsikusokat.

1x2     

Hertha BSC

Döntetlen Werder Bremen
2.40 3.50 2.90
[2803890] 2019-02-16 18:30:00 Hertha Berlin - Werder Bremenx;10

A két csapat jelenleg komoly versenyfutást folytat az európai kupaindulást érő helyekért és egy esetleges vendéggyőzelem azt jelentené, hogy a Werder beelőzi a Herthát. Ez persze nem lesz egyszerű, sőt talán joggal mondhatjuk, hogy az utóbbi időben a legnehezebb feladat vár Berlinben Kruséékra.

A Hertha ugyanis kiválóan focizott az utóbbi meccsein – a Német Kupában majdnem kibabráltak a Bayernnel (2-2 után csak hosszabbításban maradtak alul) és ezt követően sem estek össze. A múlt heti bajnoki fordulóban Dárdai másik mumusát,

az otthon addig a pontig 9/9 győzelmet jegyző Gladbachot simázták 3-0-ra, komoly erődemonstrációt mutatva.

Florian Kohfeldt – több edzőtársához hasonlóan – körbe is udvarolta Dárdait a meccs előtti sajtótájékoztatón. Elmondta, hogy szerinte is rengeteget fejlődött taktikailag a fővárosi egyesület, amely sok különböző formációban képes játszani. Várakozása alapján a középpályán lesz a legnagyobb a küzdelem, ahol a Herthához hasonlóan ők is erősek.

A kereteket tekintve ezúttal is Dárdai van nagyobb bajban, mivel sajnos hagyományosan rengeteg sérülttel kell számolnia. Ráadásul fontos spílerek is kimaradnak szombaton - Pekarik, Leckie, Maier és a Chelsea-től kölcsönvett Dilrosun sem játszhat, de még ennek ellenére is masszív csapatot tud a pályára küldeni.

[2803890] 2019-02-16 18:30:00 Hertha Berlin - Werder Bremenx
bet365

A formára a Werder sem panaszkodhat, amely az év végi hullámvölgyből remekül lábalt ki. A bajnokságban négy meccse veretlenek, bár azt gyorsan jegyezzük meg, hogy idegenben kevesébe megy nekik, mint otthon. Anno a kieső helyen álló Stuttgart otthonában is megégtek és pár hete a nürnbergi viziten is csak 1-1-re futotta. Ez a tendencia a Hertha formáját elnézve könnyen lehet, hogy folytatódik és így nem sikerül javítaniuk a 4-2-4-es idegenbeli mutatón.

Ugyan az egymás elleni történelem nem a hazaiak felé billenti a mérleget, mégis úgy gondoljuk, hogy itt lehet a fordulópont. Nagyon úgy tűnik, hogy az önbizalomtól duzzadó berliniek felnőttek a nagyobb feladatokhoz is és szerintünk szombaton sem maradnak pont nélkül. Tekintve, hogy az utóbbi 6/7 Bundesliga-meccsükön over 2.5 találat esett, a gólokban is érdemes lehet gondolkozni, mi azonban a kettőt elegyítve az alábbi tippet bombázzuk.

 

  •    -fogadáskészítő Hertha vagy döntetlen + 1.5 gólnál több @1.72

 

[2803890] 2019-02-16 18:30:00 Hertha Berlin - Werder Bremenx;

 

megosztom