Olasz foci

11-szeres oddsra vadászunk a Milan rangadóján

  • varin
megosztom

Nagyon nagy meccset rendeznek szombat este Bergamóban, két kiváló formában lévő csapat találkozik.

Jön, jön, jön... !!!!!

Hat veretlenül megvívott bajnoki, 18 rúgott gól, kupabravúr az egyik, hat veretlenül megvívott bajnoki, 2 kapott gól a másik oldalon. Az Atalanta és a Milan szombati randevúján két kiváló formában lévő gárda találkozik, ahol sablontipp lehet, ha sok gólt és döntetlent várunk, mi azonban szeretnénk ennél is nagyobbat kaszálni.

1x2     
Atalanta Döntetlen Milan
2.00 3.40 3.90

Nehéz nem szuperlatívuszokban beszélni a felek formájáról, hiszen a fenti számokból is látszik, a két gárda remekül teljesít az elmúlt hetekben. A bergamóiak sorra húzzák be a bajnoki győzelmeket, közben a Juventusnak hintettek egy hármast a kupában és lassan komoly BL-esélyes csapattá lépnek elő. A jó forma közepette kiemelten fontos Gasperini csapatánál az állandóság, az Atalantát ugyanis az utóbbi hetekben elkerüli a sérülések, így most is legjobb 11-ével állhat ki a kék-fekete gárda. Ez pedig ritkán jelent jót a riválisoknak, hiszen az egészen brutális formában lévő Duván Zapata mögött Ilicic és Gómez kezdenek majd, így a bergamóiaknál valószínűleg ismét a presszing és a támadójáték lesz majd fókuszban.

A családi párharc ezúttal elmarad, hiszen Zapata unokatestvére, Cristián Zapata nem játszik majd a Milanban, ahogyan Bonaventura is sérült, de Gattusónak így is kellemes gondjai vannak, hiszen például Laxaltnak, Bigliának és Cutronénak így sem tud helyet szorítani a kezdőben.

[2847290] 2019-02-16 20:30:00 Atalanta - AC Milanx

Az iparvárosiak a római 1-1-et követően a Cagliarit magabiztos, jó játékkal intézték el, ha pedig ebben a pillanatban vetének véget a Serie A 2018/19-es idényének, nagy lenne az öröm Milánóban, hiszen mindkét csapat BL-pozícióban áll.

Fogadásügyileg nincs igazán könnyű dolgunk. Logikus lehet az x2-es megoldás, hiszen az utolsó nyolc meccsükből a Milan hatszor is pontot szerzett - erre 1.85 az odds. Nem kizárt, hogy a meccs a két parádézó csatár különmeccséről szól majd, így érdemes megfontolni Zapata 2.10-es, illetve Krzysztof Piatek 2.87-es szorzóját. Véleményünk szerint egy gólgazdag 2-2, 2-3, 3-3, hasonló eredmény várható, így egy kissé őrültnek tűnő kombinációval próbálkozunk, amelyet természetesen akár elemeire is lehet szedni.

hatharom.com
Bet Builder: X2 + Zapata gólt szerez + Piatek gólt szerez
bet365 @11.00
[2847290] 2019-02-16 20:30:00 Atalanta - AC Milanx;
megosztom