Olasz foci

Van oka félni a Juventusnak egy kiscsapattól?

  • varin
megosztom

Péntek este Torinóba az a Frosinone látogat, amelynek utolsó négy meccse vendéggyőzelemmel ért véget.

1x2     
Juventus Döntetlen Frosinone
1.12 9.50 19.00

Akik hisznek a fenti statisztika folytatásában, már rohanhatnak is közel 20-szoros pénz reményében az irodához, ám természetesen világraszóló bravúr lenne, ha Cianóék nyerni tudnának az iparvárosban. De azért ne higgyük, hogy könnyű dolga lesz Allegri fiainak, különösen úgy, hogy hamarosan BL-kirándulás.

Fotó: Calcio e Finanza

Jó hír lehet azonban a mesternek, hogy kezdenek visszatérni a sérültjei, Chiellini és Bonucci is újra bevethető, így a védelemben csak az az Alex Sandro lesz a maródi, akit Spinazzola pótolhat majd. A Juventus finoman szólva is hektikus formája nem könnyíti meg a jóslást, az elmúlt hetekben az Öreg Hölgy összes arcát láthattuk felvillanni, és hiába a habkönnyű ellenfél, a túlzott elbizakodottság még egy Frosinone ellen is visszaüthet.

A kiscsapat ugyanis túl van néhány szép bravúron, ponttal távoztak Udinéből, ikszeltek a Milan ellen és nyertek a Bologna, valamint a Sampdoria pályáján.

A Frosinone idén szerzett 16 pontjából 11 idegenből származik.

Allegri mester a sajtótájékoztatón egyébként több részletet is megosztott a várható kezdőcsapattal kapcsolatban. Azt például külön kiemelte, hogy CR7 nem pihen majd, annak ellenére sem, hogy szerdán az Atlético Madrid lesz a csapat ellenfele. Bonucci biztosan kezd, Chiellini pedig egy félidőt kap majd, míg a Rugani/Caceres duóból előbbi kezd, ha nem lesz sérült.

Ami még nem egyértelmű, hogy Matuidi és Dybala játszik-e, míg az új igazolás, Aaron Ramsey állapota a mérkőzés t megelőző edzéseken dől majd el.

[2847295] 2019-02-15 20:30:00 Juventus - Frosinonex

Nincs semmi vesztenivalója a Frosinonénak, a 19. helyről kár lenne defenzív futballal előrukkolniuk, legyen az ellenfél akár a SPAL, akár a Juventus. Ha képesek voltak négyet lőni Bolognában, nyerni a Samp vendégeként és kettőt lőni a Torinónak, nincs reménytelen helyzetük most sem. A vélhetően BL-re koncentráló Juve ellen benne van egy szoros meccs, márpedig a BTS 2.62-ért fogadható, míg a BTS+H 3.25-ért.

Nehéz meccs fogadási szempontból, így mi kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is. Mi lehet a jó tipp a körülmények ismeretében?

 

 

 

[2847295] 2019-02-15 20:30:00 Juventus - Frosinonex;
megosztom