Német foci

Semmi extra, csak a szokásos Bayern-tipp 2.40-ért

 • gb1
megosztom

A Bundesliga 22. fordulóját az Augsburg-Bayern München párharc nyitja, amelyen csúcsfavoritok a vendégek.

A Bayer München szurkolói tűkön ülve várhatják az akár BL-döntőnek is beillő Liverpool elleni összecsapást, előtte azonban pénteken az Augsburg elleni főpróbán kell helytállni a a Kovac-legénységnek. Jobb helyen nem is léphetnének pályára, hiszen az Augsburg stadionját a Frankfurter Allgemeine Zeitung már többször Bajorország Anfieldjeként aposztrofálta kiváló atmoszférája miatt.

1x2     
Augsburg Döntetlen Bayern München
13.00 5.75 1.22

Noha a Poolnál azért megoldhatóbb a feladat, egyáltalán nem biztos, hogy simázzák a kiesés réme elől menekülő csapatot. Az odavágón egy pontot csentek az Allianz Arenából és azzal a blamával négy meccses hazai nyeretlen széria indult Lewandowskiék számára, ami ráadásul majdnem a horvát trénerük vesztét okozta.

A hangulat azóta ismét pozitív és a bizalom is újra megvan, az eredmények pedig rendre jönnek, bár nem mindig zökkenőmentesen. A Német Kupában Dárdai Hertháját csak a hosszabbításban tudták kiverni, ráadásul négy nappal korábban egy csúnya zakó is becsúszott a Leverkusen otthonában. A 21. forduló szerencsés alakulását követően azonban

öt pontra feljöttek a Dortmund nyakára és figyelembe véve, hogy a Darazsak áprilisban az Allianzban vendégeskednek, a bajnokság újra nyitottnak nevezhető.

Nagy megnyugvást jelenthet Kovac-nak, hogy a csapatkapitány, Manuel Neuer végre csatasorba állítható és csak Robben, valamint Tollisso vnnak kényszerpihenőn. A hazaiak trénerének ellenben főhet a feje, hiszen több kulcsjátékosa is hiányzik. Az utóbbi 12 Bundesliga meccséből csak egyet (!) megnyerő gárdában biztosan nem lép pályára az eltiltott kapitány, Daniel Baier, a tavaly 12-őt jegyző, de idén is a csapat góljainak harmadát termelő Finnbogason és Gouweleeuw sem. Jan Moravek, Ja-Cheol Koo és André Hahn szintén sérüléssel bajlódnak.

[2803891] 2019-02-15 20:30:00 Augsburg - Bayern Münchenx
[2803891] 2019-02-15 20:30:00 Augsburg - Bayern Münchenx;5

Tudtad?
 

 • Az Augsburg hazai meccseinek 80 százalékán mindkét csapat betalált
   
 • A Bayern utóbbi 8 bajnokiján 2.5 gól fölötti eredmény született
   
 • A Bayern az utóbbi 11/9 meccsén legalább két gólt szerzett
   
 • Az Augsburg az utóbbi 6/5 meccsén legalább két gólt kapott
   

A bukik természetesen sima Bayern győzelmet várnak, de ne felejtsük, hogy az Augsburg a WWK Arenában tíz bajnokiból csak négy alkalommal hasalt el.

Ráadásul egyet leszámítva az összes hazai Bundesliga találkozón betaláltak, köztük olyan kemény ellenfeleknek is, mint a Frankfurt vagy a Gladbach.

Ez a statisztika elég erősen arra sarkall minket, hogy visszatérjünk a tavaly oly sok profitot hozó tippünkhöz, azaz a mindkét csapat lő gólt + Bayern sikerhez. Nem beszélve arról, hogy a Bajorok az utóbbi öt tétmeccsükön egyszer sem úszták meg kapott találat nélkül (5/3-szor zöldült volna a pénteki tipp), köszönhetően a hajmeresztő dolgokat művelő középhátvédeknek. Bárhogy is alakuljon, ilyen oddsért van érték ebben a tippben az biztos.

 

 • Mindkét csapat szerez gólt + Bayern nyer @2.40    

 

[2803891] 2019-02-15 20:30:00 Augsburg - Bayern Münchenx;
268479
megosztom