Tenisz

Izgalommentesen jöhet ez a fogadás Isneréknél

  • Cesc18
megosztom

Aligha a brékekről szól majd John Isner és Jordan Thompson New York-i negyeddöntője.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokra kerül sor a második ízben megrendezésre kerülő New York-i fedett pályás ATP-tornán. A versenyben lévő játékosok közül az 1. kiemelt John Isner végső sikerére fizetik a legkevesebbet (2.87) a bukmékerek. 

Isner adogatása érinthetetlen volt Tomic ellen. - Fotó: ATP

Az amerikai óriás hazai környezetben mindig megtáltosodik, erre láthatunk most is példát. A csütörtöki nyitómeccsén ugyanis úgy működött a legnagyobb fegyvere, a szervája, hogy Bernard Tomic-nak esélye sem volt bréket kiharcolni. 

Isner összesen 27 (!) ászt ütött, adogatóként pedig 60 pontból 51-et behúzott.  

Érinthetetlen volt a szervajátéka, és valami hasonlóval kell majd szembenéznie Jordan Thompsonnak is. 

Az ausztrál srác két amerikait is elbúcsúztatott már, de az igazán nagy falat most következik a számára. 

Brékre nem sok esélye van Thompsonnak, így fókuszálnia kell a saját adogatásaira, majd pedig a tie-breakben nagyot alkotni. 

Isner idén a rövidítésekben eddig elég sebezhető volt, hiszen Aucklandben és az Australian Openen is azért maradt győzelem nélkül, mert hatból öt tie-breaket elveszített. Tomic ellen is kellett egy szettlabdát hárítania, igaz, adogatóként. 

Eléggé adja magát az over, viszont 24.5 és 25.5-nél húzták meg a határt a bukik, így sokkal jobb tippnek tartjuk az első szettre megfogadni, hogy lesz tie-break, illetve ennek a biztonsági verzióját, a 10.5 játék overt.

John Isner-Jordan Thompson
hatharom.com
1. szett játékok száma - 10.5 felett
1.82 @    
Fogadási határidő: szombat, 01:00
unibet

 

megosztom