Tenisz

Ezzel a tippel szemezünk a Nisikori-Fucsovics meccsen

  • Cesc18
megosztom

Péntek este az 1. kiemelt Kei Nisikori vár Fucsovics Mártonra a rotterdami tenisztorna negyeddöntőjében.

Újabb nagyszerű győzelmen van túl Fucsovics Márton Rotterdamban. A magyar játékos csütörtök este a világranglista-20. Nikoloz Basilashvilit verte két játszmában. Marci az első szettben brékhátrányból fordított, majd a másodikban már esélyt sem adott a grúz riválisának. 

Nagyon jó érzés, hogy top húszas játékost győztem le, de úgy érzem, megérdemeltem a győzelmet. Nagyon stabil volt végig a játékom, jól szerváltam, időnként jól is fogadtam, és a legjobbkor tüntettem el a brékhátrányomat.

Utána megint megnyertem a tie-breaket, ami az utóbbi időben rendre sikerül. Ehhez fejben is rendben kell lenni, meg nyilván az egyenlítés után enyém volt a lélektani előny is.”

Fucsovics pénteken ismét utolsóként lép majd pályára, méghozzá az 1. kiemelt Kei Nisikorival karöltve. 

Nem baj, hogy esti meccset játszok pénteken, van idő kicsit pihenni, és elemezni az ellenfél játékát. Nisikorival még nem találkoztam, de nyilván ismerem. Edzőmmel, Sávolt Attilával elemezzük majd a játékát, megnézzük az erényeit, az esetleges sebezhető pontjait. Felemelő lesz ilyen közegben top tízes teniszező ellen játszani a négy közé jutásért.

- mondta Marci, aki pályafutása első ATP 500-as elődöntőjéért száll harcba. 

Fogadás a győztesre    
Kei Nisikori Fucsovics Márton
1.22 4.33

A fogadóirodáknál természetesen a top 10-es japán a mérkőzés toronymagas favoritja. Jól is játszott eddig Nisikori, ugyan az első körben szetthátrányból kellett fordítania, de az Australian Open óta az volt az első meccse és Herbert személyében nem is volt könnyű ellenfele. Tegnap Gulbist már különösebb gond nélkül két szettben intézte el. 

Fucsovics szereti az ilyen meccseket, nem az a típus, aki megijedne, emlékezhetünk, hogy Novak Djokovics, Roger Federer, Stan Wawrinka és Marin Cilic ellen is milyen szépen helytállt az elmúlt másfél évben. Ettől függetlenül nagy pénzben nem mernénk arra fogadni, hogy Nisikori ellen is szorossá tudja tenni a meccset. A japán ugyanis jól fogad és nehéz ellene tartani a szervát. 

Fogadás szempontjából a Nisikori 2-0 felé hajlunk, amit a    -nél 1.74-es oddson kínálnak.

Te milyen eredményt vársz?
megosztom