Sportfogadás

Olvasónk NBA-vel szakított 333 ezret, de a bet365 bónuszának hála 457 ezret vághatott zsebre

megosztom

Az NBA közel sem a legkönnyebb fogadási terep, de ennek dacára 'BalazsDebrecen' gyönyörű kombit villantott.

A TipPics rendszerben jellemzően a futballal kapcsolatos szelvények viszik a prímet, olvasónk most azonban megmutatta, hogy más vizeken is lehet babérokat aratni.

Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában túl vannak az alapszakasz kétharmadán, az erőviszonyok pedig immár elég jól körvonalazódtak. "BalazsDebrecen" nevű userünk a kedd hajnali meccseket fogta csokorba - nem vacakolt, hiszen mind a kilencet behúzta tippsorába.

A tételek zöldültek is szép sorban, mondjuk elég tipikus, hogy majdnem az egyik legalacsonyabb szorzó, azaz a Toronto győzelme úszott el - a győztes kosarat 4.2 másodperccel a dudaszó előtt szórta be Leonard.

Nagyjából magyar idő szerint hajnali ötre végül az összes meccset kipipálhatta és mivel kombijával 16.65-ös oddsot generált

tippsorával 20.000 forintból durván 333 ezret kasszírozott volna, de a   rádobott még egy masszív, bő 120 ezres bónuszt! 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk.

Persze nem mehetünk el szó nélkül a    exkluzív ajánlata mellett, hiszen ez a példa kitűnően megmutatta, hogy mekkorát lehet vele kaszálni. Lényege pofon egyszerű, az arra jogosultaknak amennyiben a sikeres fogadást kötnek, 5-50% bónuszt adnak hozzá a nyereségekhez. 


Így működik:

  • Tegyen egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti parlay (gyűjtő) fogadást az NFL/NCAAF/CFL/NBA/NCAAB/MLB/NHL bajnokságokra a következő 2 esélyes piacokon: Hendikep (Spread/Run Line/Puck Line), Játék összesített, 1. félidő pont hendikep, 2. félidő pont hendikep, 1. félidő összesített, 2. félidő összesített és Győztes (Money Line).
  • Amennyiben a fogadása sikeres, 5-50% bónuszt adnak hozzá a nyereségekhez. A bónusz értéke a választások számától függ.
  • A bónuszt készpénzként fizetjük ki, amelyet a kivehető egyenlegén írunk jóvá.

 

   parley (gyűjtő) bónusz  - NFL/NCAAF/CFL/NBA/NCAAB/MLB/NHL
Fogadás típusa Bónusz
2-es gyűjtő 5% bónusz
3-as gyűjtő 7,5% bónusz
4-es gyűjtő 10% bónusz
5-ös gyűjtő 15% bónusz
6-os gyűjtő 20% bónusz
7-es gyűjtő 25% bónusz
8-as gyűjtő 30% bónusz
9-es gyűjtő 35% bónusz
10-es gyűjtő 40% bónusz
11-es gyűjtő 45% bónusz
12-es gyűjtő vagy nagyobb 50% bónusz
bet365

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.

megosztom