Európa Liga

Könnyed overt hozhat a BL-aspiránsok csatája - tipp a Lazio-Sevillára

  • varin
megosztom

Egyik félnél sem prioritás az Európa Liga, de másodlagos opciónak jó lehet a BL-álmokhoz.

1x2     
Lazio Döntetlen Sevilla
2.40 3.40 3.20

Látványos, támadó futballt várhatunk az Európa Liga legjobb 32 csapatának talán legérdekesebb párosításában, csütörtökön este a 180 (?) perces randevú első felvonásán a Lazio fogadja a Sevillát a római Olimpicóban. Mindkét fél számára mentsvár lehet az esetleges EL-győzelem, ha kicsúsznak a négyből, így nem várható lazsálás, viszont olyan nagyon a védekezés sem lesz fókuszban.

Mindkét fél ugyanis igen jó meccseket hozott össze a csoportkör során, a spanyolok 12 ponttal és 3 gólos rúgott átlaggal abszolválták az előző kört, míg a Lazio igen szoros meccseket játszott, de így is szereztek 9 pontot amellett, hogy meccseiken 3,33 volt a gólátlag és meglepő módon többet kaptak, mint rúgtak. Csütörtökön sincs igazán realitása az óvatos játéknak, hiszen mindkét oldalon kiváló támadók vannak.

Ott van például az a Ciro Immobile, akinek játéka ugyan kérdéses, de számára aligha kell bemutatni az ellenfelet, hiszen néhány hónapot lehúzott a Sevillában, ám ahogy külföldön máshol, úgy Hispániában sem jöttek be a számításai. Ha Immobile sérülése nem javul, vélhetően Correa és Luis Alberto kezdenek majd elől, míg a védelemből Wallace és Luiz Felipe, a támadók közül pedig Milinkovics-Szavics hiányozhatnak.

A kapuban az a Silvio Proto állhat, aki négy EL-meccsen lépett pályára idén a Lazióban, viszont ezeken összesen kilenc gólt kapott.

Odaát kevésbé lehetnek elégedettek a formával, hiszen amíg a Lazio három sikeres meccsből érkezik, addig a Sevilla ugyanennyi ideje nyeretlen. Ami viszont Machínék malmára hajthatja a vizet, az az, hogy fontosabb hiányzójuk nem lesz, így erős kezdővel futhatnak ki a spanyolok.

A Lazio közel 300 perce nem kapott gólt (ami a rendes játékidőket illeti), de most nem egy Empoli vagy Frosinone lesz az ellenfél. Úgy véljük, a bukik a római védelem jó formája miatt is adnak viszonylag magas oddsot az overre, amely még akkor is jó befektetésnek tűnik, ha tudjuk, ez egy kétmeccses párharc első felvonása.

hatharom.com
2.25 gól felett*
bet365 @1.825

*: a 2.25 gól felett úgynevezett ázsiai hendikepes fogadás, amely lehetővé teszi, hogy a teljes tétet akkor se bukjuk el, ha csak 2 gól esik. Ha érdekel, mit is jelent ez pontosan, sportfogadó sulis cikkünkben megtalálod a választ.

[2947639] 2019-02-14 18:55:00 Lazio - Sevillax;
megosztom