Darts

Jó befektetés Durrantre fogadni - tippötletek a második fordulóra

megosztom

Skóciába látogat a Premier League Darts mezőnye, ahol szokás szerint öt mérkőzés lesz terítéken.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Csütörtök este Glasgow-ban a második forduló összecsapásaival folytatódik a küzdelem az Unibet Premier League-ben. A kilenc állandó dartsos mellett ezúttal beugróként a háromszoros BDO-világbajnok Glen Durrant játékát csodálhatjuk meg. 

Premier League, 2. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Peter Wright-Michael Smith 2.65 4.33 2.20
20:50 Rob Cross-James Wade 2.10 4.40 2.78
21:30 Raymond van Barneveld-Gerwyn Price 2.63 4.33 2.20
22:10 Daryl Gurney-Glen Durrant 2.60 4.00 2.30
22:50 Mensur Suljovic-Michael van Gerwen 7.50 6.00 1.30

Az est a hazai kedvenc Peter Wright és a világbajnoki finalista Michael Smith ütközetével veszi kezdetét, ami a forduló egyik legkomolyabb meccsének ígérkezik. Előbbi iksszel, utóbbi vereséggel kezdte a 2019-es PL-szezont. A megszerzett egy pont ellenére Wright lehetett a csalódottabb, hiszen Smith papírforma vereséget szenvedett el Michael van Gerwentől, a skótnak viszont meccsnyila volt Rob Cross ellen. 

Ami mindenféleképpen Wright mellett szól, az a hazai közönség. A skót publikum komolyan befolyásolni tudja a meccset, szóval Smith-re kifejezetten nehéz este vár. Szintén "Snakebite" felé billenti a mérleg nyelvét, hogy idén a Mastersen és hétvégén a Players Championship első állomásán is legyőzte az angol kihívóját. Ha még idevesszük azt a tényt, hogy Wright kezdi a meccset, akkor szól már annyi a skót mellett, hogy egy iksszel bebiztosítva 1.62-ért behúzzuk a győzelmét. 
 

Az Unibeten az egyik legszélesebb fogadási kínálatot találjuk a Premier League-re!


A folytatásban Rob Crosst és James Wade-et szólítják a tábla elé. Múlt héten mindketten erős játékot tettek a színpadra, míg hétvégén az első két wigani Players Championship versenyen szolid teljesítménnyel rukkoltak elő. Tavaly az öt egymás elleni meccsükből négyet Wade nyert, de hátsó pályán nem rizikóznánk be a győzelmét. Igazi ki-ki meccsnek ígérkezik, így győztesre nem is tippelnénk, viszont az Unibeten fogadhatunk a játékosok legmagasabb kiszállójára, itt pedig Wade esetében kifejezetten alacsonynak tartjuk a 95.5-re megszabott határt. Ahogyan Cross Wright ellen tolta a tömeget, valószínűleg Wade-től kelleni fog egy magas kiszálló, ha nem akar pont nélkül távozni Skóciából. 

20190211102911

Szintén nem könnyen tippelhető Raymond van Barneveld és Gerwyn Price meccsének győztese. Ugyan utóbbi brutális játékot nyújtott Newcastle-ben, de semmi garancia nincs arra, hogy ugyanezt tudja majd hozni Glasgow-ban is. Igaz, nem is biztos, hogy kelleni fog a legjobbja, hiszen Barney most már hosszú ideje tudása alatt teljesít. Talán az X2-ben van a legjobb érték, erre 1.42-es oddsot kapunk. 

Az est negyedik mérkőzésén bemutatkozik az a Glen Durrant, aki a másik szervezetnél zsinórban három világbajnokságot húzott be. "Duzza" idén csatlakozott a profikhoz és rögtön a második Pro Tour versenyén már eljutott a döntőig. Ezzel jelezte, hogy helye van a PDC mezőnyében, bár ez eddig sem nagyon volt kérdés, hiszen korábban a Grand Slam of Darts keretén belül is láthattuk már varázsolni. Durrant ellenfele Daryl Gurney lesz, aki múlt héten Price ellen vereséggel kezdett. Egyelőre elég halovány az északír 2019-es szezonja, hiszen a Mastersen sem tudott nyerni és a hétvégi wigani versenyeken sem alkotott maradandót. 

Durrant megkeserítheti az északír ellenfele dolgát. - Fotó: PDC

Éppen ezért nem is olyan meglepő, hogy a fogadóirodáknál még hátsó pályán is Durrant az esélyesebb. 

A fellegekben járok és szeretném ennek minden másodpercét kiélvezni. Hihetetlenül kemény meccsre számítok Daryl ellen, aki nemrégiben egy bemutatótornán 114-es átlagot dobott ellenem. De ez egy bónusz számomra, hogy a Premier League-ben színpadra léphetek.

- mondta a BDO háromszoros világbajnoka, illetve hozzátette, hogy most már teljes munkaidőben a dartsra szeretne fókuszálni, ezért márciusban ott hagyja a céget, aminek 30 éve dolgozik. 

Komoly játékerőt képvisel Durrant és az eddig idén látott Gurney ellen minden esélye meg is lesz a győzelemre. 

A második forduló zárómeccsén Mensur Suljovic és Michael van Gerwen méri össze a tudását. Az osztrák a múlt héten alaposan megszenvedett és csak egy pontra volt jó a beugrós Chris Dobey ellen. Ha az angol egy kicsit higgadtabb a végjátéknál, akkor Suljovicnak még az iksz sem valószínű, hogy összejön. Nem játszott egyébként rosszul Suljovic, a meccs végére 100 fölé tornázta az átlagát. Van Gerwen ellen viszont a jó sem mindig elegendő, az osztráknak pedig az elmúlt meccseiken nem is sikerült extrát hozni a holland ellen. 
 

hatharom.com
Peter Wright-Michael Smith 1X 1.62   
Rob Cross-James Wade Legmagasabb kiszálló - Wade 95.5 felett 1.85   
Daryl Gurney-Glen Durrant Döntetlen esetén a tét visszajár - Durrant 1.89   
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom