Bajnokok Ligája

Elszállt a Dortmund, a United és az Ajax is? Íme a friss BL-oddsok

megosztom

Az első legek 4/3 meccsen akár el is dönthették a továbbjutást. Megéri valamelyik szenzációs visszatérésbe fektetni?

Kedden és szerdán négy összecsapás nyitotta meg a 2018/19-es Bajnokok Ligája kiírás egyenes kieséses szakaszát. Könnyű szívvel mondhatjuk, hogy izgalmakból és szerencsére gólokból sem volt hiány, de vitatott szituációk is akadtak bőven. A nehezen olvasható találkozókra írt Hathármas beharangozók tippjeiből 8/5 zöldült és a meglepetéseredmények közül csak a Dortmund pofonját nem sikerült jól olvasnunk.

Bajnokok Ligája nyolcaddöntők

  • Manchester United - Paris Saint-Germain 0:2
  • Roma - Porto 2-1
  • Tottenham - Dortmund 3-0
  • Ajax - Real Madrid 1-2

Az odavágók eredményeinek tudatában persze aligha meglepő, hogy az előzőleg abszolút kétesélyesnek ítélt Dortmund-Tottenham és PSG-MU párharc oddsai ilyen drasztikusan megváltoztak. A Real Madris továbbra is csúcsfavorit a továbblépésre, az eddigi négy párosításból pedig papíron csak a Porto-Roma maradt nyitott.

Ne felejtsük azonban, hogy két éve a Barcelona 4-0-s hátrányt dolgozott le, tavaly pedig pont a Roma volt, amely a katalánok ellen 4-1-es zakó után a sírból hozta össze a továbbjutást.

Továbbjutási oddsok    
  első meccs előtt első meccs után
Paris Saint-Germain - Manchester United 1.72 - 2.10 1.03 - 12.00
Borussia Dortmund - Tottenham 1.84 - 1.94 16.00 - 1.01
Porto - Roma 1.91 - 1.85 2.55 - 1.50
Real Madrid - Ajax 1.28 - 3.80 1.05 - 9.00

A továbbjutások szorzóit böngészve feltűnő különbségek vannak és ezeket összehasonlítva az Unibetnél kapjuk a legerősebb számokat. Kérdés persze, hogy van-e értelme akár egy garast is fektetni valamelyik csodaszámba menő visszatérésbe...

Szerintetek ezek közül a párosítások közül lesz meglepetés továbbjutó?

 

unibet
megosztom