Sportfogadás

Szenzációs hír - profi tippmestert igazolt a Logibet!

Az egyik legnagyobb konkurens oldal profi tippmesterét igazolta le a Logibet - eredményei beszédesek!

Nem akármilyen fogást jelenthetünk be partneroldalunk, a Logibet kapcsán, hiszen az oldalnak sikerült "leigazolnia" egy igencsak neves és jó tippmestert. Karlsson tippjeit korábban is megtalálhattátok már oldalunkon, most azonban vállalta, hogy kizárólag itt osztja meg legjobb tippjeit.

Csatlakozz és tedd te is Karlsson tippjeit havi 19.99€-ért!

Mint azt a szabályzat is írja, "Kivételes esetben akár online fogadóirodában bemutatott tipptörténet is elfogadható", most pedig egy ennél is hitelesebb statisztikát nyújtott át a Logibetnek, hiszen az oldal egy konkurensénél (talán a legnagyobbnál) vezetett, hiteles tipptörténetét küldte el, hogy integrálják be a rendszerbe. A tippek feldolgozását követően kiderült, Karlsson alkalmas arra, hogy a Logibet élére álljon.

A teljes profilját a képre kattintva csekkolhatod!

A hiteles statisztikák alapján Karlsson 1752 tipp után 9%-os ROI-val áll (amely az adatok teljes beszűrését követően kisebb mértékben még változhat), azonban igencsak magas stabilitása megmutatja, hogy egy rutinos, kiegyensúlyozott tippmesterről van szó.

Az, hogy a Logibetnek sikerült egy ilyen jó statisztikával rendelkező, profi tippmestert megszereznie, remekül bizonyítja, hogy az oldal jó irányba halad. Egyre több és jobb tipster osztja meg minden nap tippjeit partneroldalunkon, ez pedig az eredményeken is meglátszik.

A tippmesterrel hamarosan interjút is olvashattok a Hathármon.

 

 

 

 

Persze tudjuk mi is jól, hogy a múltbeli jó eredmények nem garantálják a jövőbeli sikereket, de mindenképpen úgy véljük, érdemes lesz odafigyelni a jövőben Karlssonra is, hiszen eredményei önmagukért beszélnek. Tippjei természetesen a SuperTipster tippválogatásába is bekerülhetnek.

És mennyiért iratkozhatsz fel Karlssonra?

Nos, a számok nem változtak, még mindig csupán 19.99€ egy havi díjas előfizetés, amelyért annyi tippmesterre iratkozol fel, amennyire csak szeretnél. Ráadásul ez egy olyan összeg, amelyért más oldalon egy fél profi tippmesterre sem iratkozhatsz fel, nemhogy 3 masterre és 13 seniorra! Ez szerintünk a hülyének is megéri :)