Bajnokok Ligája

Ezzel az élő tippel kereshetünk jó pénzt a Real meccsén

  • varin
megosztom

A sárga lapok csak a negyeddöntők után törlődnek, ezt használhatja ki Sergio Ramos is.

A     bőséges piacának köszönhetően istenien kaszálhatott az, aki figyelemmel kísérte a kedd esti Manchester United-PSG derbit. Az olasz Orsato spori már a mérkőzés korai szakaszában jelezte, bizony nem bánik kesztyűs kézzel, amikor a kapok kiosztásáról van szó, ebből pedig bőségesen profitálhattak a fogadók is. Példának okáért a PSG szinte minden támadását a fordulást követően a MU baloldalán vezette, így biztosra volt vehető, hogy előbb-utóbb Luke Shaw besárgul, de félidőben jó tippnek bizonyulhatott az is, hogy ha valaki fogadott Paul Pogba, illetve Ashley Young kiállítására - két olyan játékosra, akit az első 45 percben is ki lehetett volna szórni. Most egy kicsit más gondolatmenet mentén, de hasonlóan egy lapos élő fogadási tippre hívnám fel a figyelmet!

A Bajnokok Ligája szabályai 2014-ben megváltoztak az eltiltásokra vonatkozóan, immáron a negyeddöntőket követően törlődnek el a sárga lapok a "rendszerből". Aki viszont addig összeszed három figyelmeztetést, eltiltással bűnhődik. Ezt használhatja ki Sergio Ramos is, a Real Madrid hátvédje.

Fotó: AS

A remek formába lendülő spanyolokra ugyanis akár egy könnyű párharc is várhat az Ajax ellen. Nem kizárt, hogy a Blancók már az első mérkőzésen eldöntik a párharcot, ha például a 60. perc körül már két góllal mennek Benzemáék, elkezdhetnek taktikázni a spanyolok. A nyitott spanyol bajnokság, illetve a kupa miatt nagy a Real terhelése, a madridi visszavágón kicsit pihenhetnek is, ha már Amszterdamban lezárják a párharcot, ráadásul Ramos is elintézheti, hogy ne kelljen eltiltás miatt kihagynia a következő kört.

Sokkal logikusabb ugyanis, ha Ramos kisárgázza magát a visszavágóról, mintha ott kapna lapot vagy a negyeddöntők bármelyikén, amely szintén eltiltást ér.

Érdemes tehát figyelni a Bet365 élő fogadásait, mert a 80-85. percig biztosan nyitva lesznek az élő piacok is. Ha pedig úgy alakul a mérkőzés, nem kizárt, hogy Ramos rámegy a sárgára 3-3.50-es oddsért.

Ha pedig hasonló tippeket meg akarsz játszani te is, regisztrálj a    -re, ahol akár 15 ezer forint kezdő bónuszt is kaphatsz az irodától, nem is beszélve a tengernyi bónuszról és fogadási lehetőségről!

bet365
megosztom