Bajnokok Ligája

2.10-es tippre repülünk rá a Darazsak meccsén

megosztom

A Tottenham és a Dortmund is kulcsjátékosokat kényszerül mellőzni, de a tehetségből így sincs hiány. Gólokat várunk.

Götze egyre jobb formában focizik és ezúttal is a kezdőbe várható. fotó: Twitter

A szerdai játéknapon ismét lesz akció angol gyepen, a Tottenham a Borussia Dortmundot fogadja este kilenckor a Wembley-ben. A csapatok jól ismerhetik már egymást, hiszen 2016-ban az Európa Liga nyolcaddöntőjében találkoztak, ahol végül a Darazsak kettős győzelemmel jutottak tovább.  A 2017/18-as BL-kiírásban a csoportkörben hozta össze őket a sors, akkor azonban Pochettinóék nyerték mind a két meccset. 

[2947299] 2019-02-13 21:00:00 Tottenham Hotspur - Borussia Dortmundx;5

Az oddsmesterek szerint ezúttal a német fél az esélyesebb a kétfelvonásos összecsapáson, a szerdai odavágón viszont a Spurst hozták ki favoritnak. Ez nem meglepő, hiszen otthon az utóbbi 12 tétmeccsükből tízet behúztak Kane-ék és öt alkalommal gólt sem kaptak. A csoportban a Barcelona ugyan elcsípte őket a Wembleyben, de a PSV, valamint Inter feletti hazai győzelem nélkül nem juthattak volna a legjobb 16 közé.

A mostani találkozóval kapcsolatban sajnos főleg a sérülésekről szóltak a hírek. Mind a két oldalon lesznek fontosabb hiányzók -

Pochettino csapatában nem léphet pályára Kane és Alli, Favre pedig Reus-t és Alcácert kénytelen mellőzni a legnagyobb sztárok közül!

A Spursben továbbá Davies, Dier és Lamela vannak kényszerpihenőn, az ellenfélnél pedig Piszczek, Weigl és Akanji robbant le. Ezek közül a játékosok közül páran már edzésmunkát folytatnak, így még van esély, hogy az utolsó pillanatban a kezdőbe kerüljenek.

[2947299] 2019-02-13 21:00:00 Tottenham Hotspur - Borussia Dortmundx

Favre mellesleg az öt kulcsjátékos távolléte ellenére is bizakodóan nyilatkozott és nem erre hegyezte ki a mondandóját. "Az cseppet sem segít, ha a hiányzókról beszélünk. A pozitívumokba kell kapaszkodnunk - rendkívül fiatal csapatunk van." A klub CEO Hans-Joachim Watzke pedig sallangmentes nyilatkozatával egyértelműsítette a célokat.

Úgy utazunk oda, hogy vezetjük a Bundesligát, nem félünk és jó esélyünk van a következő körbe jutásra.

- mondta Watzke.

A maradéktalan önbizalmat azért kissé megtörhette, hogy egy hete a Német Kupában tizenegyesekkel alulmaradtak a Werder Bremen ellen, majd a hétvégén 3-0-ás előnyt elpocsékolva 3-3-at játszottak a Hoffenheimmel.

Ezeket leszámítva az egész szezonban rendkívül magas színvonalú, kreatív támadófocit produkál a Favre-gépezet és ezt várjuk tőlük szerdán is. Ha az első meccsekre jellemző óvatoskodást már az első félidőben sikerül megtörni egy góllal, akkor az alábbi tipp elég jó eséllyel zöldül majd a gólokat zsákszám szállító csapatok összecsapásán.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól fölött @2.10    

 

[2947299] 2019-02-13 21:00:00 Tottenham Hotspur - Borussia Dortmundx;
megosztom